Karaciğerde yağlanma varsa vermezler o ilacı. O ilacı almadan kan testi yapıp trigliserit gibi değerlerine bakarlar inşallah öyle almışsındır yamuk olmasın sonra...
evet hocam dediğiniz çok doğru normalde 6 aylık bir tedavi süreci ama istenildiğinde vericek doktor varmıdır bilmiyorum.
Çünkü her ay kontrole gidiyorum ve her ay kan değerlerime göre ilacı dozu arttırılıp azaltılabiliniyor. Kolestrol falan filan onlar çıkıp inebiliyor.
Dilin damağın çok kuruyor

dudakların kuruyor öyle paramparça oluyor diyorlar yok kanıyormuş falan filan en kaliteli dudak nemlendiricilerinden kullandığın zaman hiçbirşey olmuyor.
Ama ben 4. ay da bırakmak zorunda kaldım malüm bizim buranın güneşi yüzünden eylülde tekrar kontrolüm var.
Normalde hapı içmeye başladığın andan itibaren yüzündeki sivilce sayısı ilk 1-2 ay %100 artış sağlıyor ama bugün olan sivilce yarın yok başka yerde çıkmış yüzünün yani karaciğerindeki yağlanmayı kesiyor ilaç bir nevi diyebilirim.
Patates kızartmasından tutunda yağlı sayılabilicek hiçbir yiyecek yemiyordum artık çok nadir yiyorum
Yemeklerin yağına ekmek banması en büyük zevkimdi ondan bile vazgeçtim,kuru yemiş yemiyorum ama arada sırada diyebilirim.
Gözeneklerin açılması için geceli gündüzlü yüz temizleme köpükleri kullanıyorum tek tük çıkıyor ama kesinlikle büyük değil.
Kendiniz kesinlikle bu ilaç işe yaramaz daha çok çıkarttı şöyle oldu böyle oldu sizin tam bıktığınız anda ilaç etkisini göstermeye başlıyor önce pürüssüzlük yaşatıyor sonra kırmızılıklar pembeye dönüyor. Yüzüm içinde kuruyor diye kaliteli bir nemlendirici almıştım. Şuan çok memnunum yani Allaha şükürler olsun ki
Bence sizde durumunuzu belirtiniz böyle böyle diye doktorunuz uygun görürse yapın yani eğer dayanamıyorsanız artık çıkmasına ama yapılabilicek EN SON tercih bana göre

Allah acil şifalar versin