Yardımcı olan herkese teşekkürler arkadaşlar.

soneralper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hangi yayın olduğunu öğrenebilir miyim?
Açı yayınları hocam. Kitap çek kopar tarzındaydı hafif bükünce sayfalar birbirinden ayrılıyor. Bende Bilinçsiz bir şekilde çekince sayfalar dağıldı. O yüzden cevap anahtarına yanlış bakmışım kusura bakmayın. Normalde sayfanın ön yüzünde test 1 in ilk bölümü arka yüzünde de devamı olması gerekirdi. Yani 20 soruluk bir testse ilk 10 soru ön yüzde diğer 10 soruda arkada yüzdedir. Ancak bunda biraz değişik , Arka yüzde test 2 nin ilk soruları , ön tarafta da test 1 in arka plan soruları vardı. Bende arka tarafı test 2 nin arka yüzü sanıyorum. Sonrada sayfa sayılarına bakınca çaktım olayı.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:06:03 -->-> Daha önceki mesaj 17:44:49 --

Azok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
senin sonuçlarının hepsi doğru. bence farklı bir yayın kullan zaman kaybı yaşatabilir bu tür hatalı sorular sürekli.
bu arada son sorunun kısa yolu var mı bilmiyorum ama ben 360'a tamamlayarak yaptım 4 bilinmeyenleri eşitledim kısa yoldan çözebilmek için yöntemi var mı onun?
Ben 5 adımda şu şekilde çözdüm hocam.

http://oi46.tinypic.com/34ez69i.jpg

daha kısası vardır illa ama kısa yolu düşünmek yerine ilk akla gelen yolla işleme başlamak daha az zaman kaybı yapar