Neyin açıklamasını istiyorsunuz arkadaşlar oturup darxisin moderatörlüğe uygun olup olmadığını mı tartışacağız? Yapmayın bunu lütfen. Kendine çok sıkıntı yapan geceleri uyuyamayan varsa hititajansa ulaşsın geçerli sebeplerini anlatsın.
şu konuya yazmıyım diyorum ama olmuyor.
dostum yaptığın açıklama talihsiz olmuş.
diğer arkadaşların serzenişlerine bazı konularda hak veriyorum ama enerjilerinizi boşa harcıyorsunuz ..
hepiniz iyi niyetlisiniz forumun iyi olmasını istiyorsunuz ama boşuna parmaklarınızı yoruyorsunuz.
Site eski db yüklendikten sonra radmin ne dedi modlar için anket yapılacak öyle seçilecek ne oldu ?
modlar zaten seçilmişti sonra da mod seçilmedi zaten bir dediği bir dediğini tutmadı.
Bir baktık kategori modları seçilmeye başlanmış hadi dedim bunun için o kategoride iş yapan ilgilenen kişilere sorulur bir nevi nabız yoklaması yapılır ama gördüğüm kadarıyla o da yapılmadı ee ne bekliyorsunuz ki daha ?
bana kimse yönetimin işi başından aşkın bir ton sorun var bilmem ne gibi saçma nedenler sunmasın bu iş çok basittir ya anket yaparsın ya da o kategoriye ilgi gösteren 20 kişiye pm atarsın ne diyorsun kim olsun vs dersin..
Okan'ı ilk kez domain etkinliğinde gördüm orda biraz muhabbetimiz oldu bir de bültene domain eklemek için mailleşiyoruz arada bu sözlerim Okan için değildir genel düşüncedir.
Okan konusuna gelince işini bilen hakim olan biridir ama kendi iş yoğunluğundan dolayı açıkcası pek ilgilenebileceğini düşünmüyorum.
Arkadaşın biri haberi yoktur belki demiş haberi vardır ama ya ters bir döneme gelmiştir yoğundur giremiyordur ya da görevden azlini istemiştir ama yönetim ilgilenmemiştir diye düşünüyorum.
Valla yaramazkedicik'in bulunduğu foruma kim mod olur
edit: açıklama yapmış Okan..