Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neyin açıklamasını istiyorsunuz arkadaşlar oturup darxisin moderatörlüğe uygun olup olmadığını mı tartışacağız? Yapmayın bunu lütfen. Kendine çok sıkıntı yapan geceleri uyuyamayan varsa hititajansa ulaşsın geçerli sebeplerini anlatsın.
Neden tartışmayacağız sorması ayıp? Birine yetki verip de keyfince kullansın, ama ihtiyaç olduğunda ortalık da olmasın diye mi? O vakit sizleri nasıl moderatör yapıyorlar? Neye dayanarak moderatör oluyorsunuz? Sokaktan çevirdiğin adamı moderatör yapıyor musunuz? Sizlerin online süresine bakmıyorlar mı? Görevli olduğunuz bölümle ilgilenip ilgilenmediğinize bakmıyor musunuz? O zaman neden eski yönetimi eleştiriyordunuz? Kankalarını mod yapıyor, bölümlerle şikayetlerle kimse ilgilenmiyor, keyfine göre ban atıyor diye?

Niye tartışmayacağız arkadaşım? Sizlere o yetki verilince istediğiniz gibi kullanınca ya da o yetkiler için yetersizsiniz dedik diye tartışmayacak mıyız? Sizler tartışılmaz mısınız? Ne mantıksız cevap veriyorsunuz? Gecesini geçtim gündüzün de bile olmayan insanı sen niye "niye tartışacağız" diye savunuyorsun. Biraz mantık.

**********'a ulaşın demek nasıl bir baştan savmadır. Sizlerin, benden daha kolay ulaşma imkanı varken ve de sizlerin asli görevi benim sıkıntılarımı üst yönetime belirtmek iken bu nasıl bir baştan savmadır? ********** özel mesaj okuyamıyorum diyor, bir mail adresi veriyor ve mail'lere de şu an bakamıyorum sonra Allah kerim diyor. Espiri konusunda 1 numarasınız.

Köye muhtar seçileceksin köyde yaşamayacaksın, ilçeye belediye başkanı olacaksın ama ilçede yaşamayacaksın, il'e vali olacaksın ama ilde yaşamayacaksın ve sorumlu olduğun bölge ile ilgilenmeyeceksin ne güzel dünya.

Sonra geleceksin bunun neyini tartışacağız diyeceksin. Yazık!..

Stain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
darXis tecrübesi ve bilgisiyle domain kategorisine en uygun kişi bence. hayırlı olsun diyorum, şahsen onu tekrar buralarda gördüğüme sevindim
Bence bu kategori için yeterli biri değil n'olacak şimdi? Bu bölüme daha fazla katkı yapan insan varken, bu bölümde daha çok zaman geçiren insan varken ilgili şahsa sıra gelmez.