Arkadaşlar olay yeni veya eski yönetim değil ister yeni ister eski olsun ILGISIZLIK ten sitem yaptım.
darXis 2005 de verdiğim linkte 71 adet domain satılık demiş demek ki bu adam en az 2005 den beri alan adları ile ilgileniyor, çok bilgili yada orta bilgili yada bu işin doğayeni hiç önemli değil, kendisi eleştirmiyorumda.
SIKINTI bu konu altında
HAYBER arkadaşımızın bu arkaşın mod oldugunu belirtip, bakın şu şu problemler var bu konu altında diğer problemleri de toparlayalım dedikten sonra
ILGISIZ kalmasıydı, HAYBER arkaşımız sadece darXis in mod oldugunu duyurmuş.
Bu duyuru HAYBER arkadaşımızın görevi de mi duyuruyu yapmış, yoksa görevi değil de mi duyurmuş bilmiyorum.
Hatta HAYBER arkadaşımızın Üstüne düşen bir görev olup olmadıgı hiç önemli değil. Önemli olan bu konu altında ilgilendiğini göstermesiydi, üstüne düşen görevi yapıp bir cevap
yazması da kafi kanımca, geriye bahsi geçen yeni moderatörümüzün de yazmasını beklerdim.
Çünkü Mod olup olmadığından haberi olmaması daha da vahim bir durumdur. ISTEKLERIMIZ i söylemiyoruz bu katagori deki eksikleri hataları söylüyoruz burası bizlerin formu ise sahip çıkmalıyız.
Eğer bir görevli olmasaydı Radmin e demekle mükellefiz ama bir görevli atandı ise ona iletmeliyiz. Kendisinin eski mod'lar gibi sadece BANLAMA, konu taşıma gibi görevlerden çok, aktif olarak
bu bölüm üzerindeki eksiklikleri ve sorunlarını çözmesini umuyorum. Lütfen Allah Rızası için bu katagori ile birisi ilgilensin artık.