... Ancak darxis burada fiili olarak bulunmadığı için Mod olmasını uygun görenlerdenim. ...
... önce ödeme mi domain mi sıkıntıları...[/COLOR][/B]
İlgili şahıs fiili olarak bulunmadığı bir ortamın sorunlarını nasıl tespit eder ve nasıl o sorunlara yönelik bir eylem oluşturabilir?
Bu ikinci cümleyi sürekli kuruyorsun. Arkadaşım şunu kısaca anlamanı beklerim. Benim sattığım mala gelip de önce domain diye dayatman senin terbiyesizliğin olur. Teklif ederin birine güvenmiyorsan ve karşı taraf onaylarsa iş gerçekleşir. Ödesinde bu şekilde dayatma zihniyeti iş görmez. Senin paran kıymetli, benim malım. Bu iş bu kadar basittir.
Okan abinin burada moderatör olduğundan haberi olduğunu zannetmiyorum. Hem eskilerden hem domaincilerden olduğu için radmin eklemiştir. Ama darxix'in muhtemelen haberi bile yoktur. Buraya çok fazla zaman ayırabileceğinide zannetmiyorum.
Okan abi dediğin şahsın haberi olmadan 3-5 gün önce mod olarak atanacak. Ve o şahıs bu süreçte foruma girecek, çıkacak kendindeki değişikliği görmeyecek mi? Heralde bu şahsı mod yapan kimse "hacı senin haberin olmadan seni mod yaptık" diye bir özel mesaj atmıştır değil mi? Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış hesabı mı oldu diyorsun?
Bak adam bugün 14:13 'te girmiş. Kendi isminin olduğu kısım "mor mor" ben buradayım diye parlarken bunu farketmeyecek insan evladı ya renk körüdür, ya da forumun ne olduğunu bilmiyordur.
Sizin bu kadar temiz niyetli olmanız güzel de kusura bakmayın ama bu biraz saflığa giriyor.
Adamın en son açtığı başlık 2010, en son mesaj yazdığı başlık da Ocak 2011 (o da site satış başlığı). Haydi db uçtu yoksa çok yazdı falan gibisinden laf konuşacak olan varsa "hadi oradan" derim
Yeni yönetim eski yönetimi bu yüzden eleştirmiş ve her fırsatta bunu vurgulamıştır. Kendi arkadaşlarını, alakasız kişileri mod yaptılar diye. Yeni yönetimde, eski yönetimden farklı bir yol izlememiş ve kendi arkadaşlarını, alakasız, forumla ilgilenmeyen kişileri mod yapmışlardır.
Bu yorumumdan dolayı eğer cümlelerim birinin ağırına giderse yetki de onlarda olduğu için banlayabilir