WTF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burda benim sitemim konuyu açıp altınada sorunları bu başlık altında toplayalım dedikten sonra ne Konuyu açan HAYBER arkadaşımız nede yeni moderatör arkadaşımızın ilgilenmemesi.
Yeni möderatör belki konulara mesaj yazmıyor hatta Domain alanında tüm herkesten iyi bilgiye sahitir yada değildir; ama kendisinden tek beklentimiz bu konu altında HAYBER arkadaşın da dediği gibi "bu bölüm hakkında sorunları bu başlık altında toplayalım" dediği için ya KONU sahibinin yada moderatör arkadaşımızın azıcık da olsa ilgilenmesi.
Yoksa eleştirimiz iyi kötü değil sahipsiz bir hava esiyor, padişah yeni bir duyuru yaptırdıgında çevre köyler gezilir meydanlarda bas bas bağrılırdı bu da ona benzemesin Duyuru var, forum sakinleri var ama geri bildirim yok.
Belki işi vardır belki giremiyordur belki başına bişe gelmiştir allah korusun en azından konuyu açan veya yeni möderatör arkadaşın çıkıp iki kelime bu Katagorinin sahipsiz olmadıgını arkanızdayız arkadaşlar bundan sonra düzeni sağlıcaz demesini bekliyoruz.
Konunun benimle bir ilgisi yok. Database sıkıntısı nedeniyle R10'un diğer kategorilerde düzenlemeye gittiğini, yenilikler getirmeye çalıştığını ve herkesin katkısıyla toparlanmaya çalıştığını gördüm. Buraya da o arkadaş Mod olmuş, ben tanımam etmem. DomainBulten'e dahi üye olmadım. Ama tanıdığım birisi darxis'in başka bir webmaster sitesinin sahibi olduğunu, domain işinden de anladığını söyleyince ben de madem yeni bir sürece girdik, sıkıntısı olan arkadaşlar görüşlerini söylesin, darxis bunları toplasın, üst yönetimle görüşerek icabına baksın diye konu açtım. Darxis'in zaman meselesini bilmiyorum. Takip etmiyorum onu. Ancak darxis burada fiili olarak bulunmadığı için Mod olmasını uygun görenlerdenim. Darxis'in kafasındaki domain dünyasında R10 önemli bir ortam değil gibime geliyor. Adam domain satışı yapsa kimseye yaranamaz, herkes bir PM ile isteğini ona söyleyecek, yanlış açılan konular, 3 mesaj üstüsteler, ticaret sıkıntıları, eksik mesajlar, önce ödeme mi domain mi sıkıntıları, teklif verdin çektin mevzuu, domain açıktan mı gizli mi, tr domain olayı, domain banlıydı değildi vs saymakla bitmez. Kanaatimce Darxis modluktan kendi isteğiyle ayrılır, sonra da başkaları mod olur. Benim konuyu açmam darxis ile alakalı değildi zaten. Domain kategorisindeki sıkıntıları ve olması muhtemel yeni işleyişi kategori moderatörü darxis aracılığıyla üst yönetime bildirmekti. O nedenle arkadaşlar düşüncelerini yazarlarsa toparlayalım dedim. Darxis olmaz da başkası olur, o konuda fikir belirtmedim.