husee3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eve hiç pansiyoner alındımı?
Pansiyoner alınırsa etraf sorun yaratırmı?
Pansiyoner aldıysanız kaç tl'den alımıştınız.
Yapım yılı
1 oda 1 salon demişsniz bu evin lavabosu mutfagı yokmu
Bunları cevaplarsanız sevinirim.
1-2 yerde pansiyonculuk yapıyor bir tanıdıgımız ona önereceğim.
Bunlara ek olarak aidat ne kadardır.
yer pansiyoner alinacak kadar buyuk degil maalesef, ancak devrenizin istediginiz kadar suresini bir baskasina kiralayabilirsiniz. acik mutfak, yani salonda yer aliyor. mutfak malzemeleri (mikrodalga, yemek takimlari, su isiticisi), banyosunda da sac kurutma makinasi vs gerecler mevcuttur. havlular, carsaflar iki gunde bir degistiriliyor. evde gereken tadilat, onarimlari armonia kendi gerceklestiriyor.yillik aidat 340 eurodur.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:56:41 -->-> Daha önceki mesaj 10:41:06 --

Tufan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Resimler clubarmonia sitesinden alinmis, sizin sattiginiz ev nasil bir ev, neresinde , manzarasi nasil evin, odalarin mutfagin banyonun resmi var mi, bahcesi var mi ve varsa ne kadari ait. Aylik mi yillik mi aidat ödeniyor aidatlarin fiyatlari nedir. Bu gibi bilgileri genis olarak buraya dökerseniz almak isteyen kisi daha iyi bilgilenmis olacaktir.
ben birkac senedir gitmedigim icin fotograflarini cekemedim o yuzden siteden almak zorunda kaldim. manzarasinda yunan adalari var bir de havuzu goruyor. konum olarak koydugum haritada tesisin hangi bolumunde yer aldigini isaretledim. tesiste iki havuz vardir, hareketliligin oldugu havuz benim manzaramda yer alan havuzdur. evlerin modelleri standarttir, sadece evin baktigi yone gore bicimi biraz degisir. bir de 60 m2 olanlarin bicimi biraz degisiktir(mutfaginda bar tezgahi benzeri bir duzenleme var) bunlar siteden gorulebilir. bahce olarak, yuruyus yollari etrafinda yesillik alanlar var fakat bunlar komsularinizla ortaktir (masa atip oturmaya musait degil ama). aidat yillik 340 eurodur.