Arkadaşlar iphone 4s Samsung s3 tartışmasını yapıyorsunuzda kimse mantıklı birşey söylememiş açıkcası neye göre samsung neye göre iphone diyorsunuz, sistem olarak iphone önde, jailbreak yapıp 80dolarlık navigasyonlar ve birçok şey ücretsiz. Samsungta altta kalan uygulamaları kapatamazsınız kapatırsınızda bi gariptir, sonlandır dersin sonlanmaz iphone daha pratiktir kim nederse desin ayar menüleri daha sadedir. Bazı arkadaşlar demiş zenginlik göstergesi için iphone alıyorlar ee samsung satışları patlayıp giderse nolcak ben sana dicemki zenginlik göstergesi için aldın dimi, yoo ben önceden aldım satışlar patlamadan önce diyecektir ki kulak asmayın bu tür şeylere

samsung devamlı iphone patent davası açıyor iphonede açmıştır ama araştırırsanız samsung açtığı davalar daha fazladır maksat iphone az satsın bu arada iphone4s ile s3 arasındaki fiyat farkı yok gibi zannediyorum varsada azdır diyebiliyorum, nerdee zenginlik göstergesi

) tabletler arasındada en iyi iphone yani kusura bakmayın adamlar yapıyorlar, leptoptada çok iyiler, 4gb ramli acer alıyorsunuz ucuz diye tamam dogru apple 2gb ram var pahalı ama apple ocz ram takıyorlarda ondan malzeme kalitesi var

samsungta hiç bişi yok nedense, apple her konuda teknoloji pazarında iyi