Bakınız "
profesör" ben yazımda nelerden
bahsetmişim siz hangi kısımları almışsınız? (
100 x 400'ün karakökünü alın 1000 le çarpın bunu mu kafaya taktınız ? 
böyle bir algoritma olmadığını dünkü çocuklarda biliyor aradaki şakayı kaçırıp tüm yazımı buna bağlamınız gerçekten
komik.)
Matematiksel işlemlerle insanları nirvanaya ulaştırmaya hazırsınız belli ki buyrun sizde anlatın tecrübelerinizi ? Ama bana sağdan solda kopyaladığınız yazılarla gelmeyin.Kendi tecrübelerinizden bahsedin.
Bakın ben sizin ne yazınızı değerlendirdim ne de size bir laf attım ancak cahilliğinizden ki istenmeyen bir yorum geldiğinde böyle agresif mesaj atıyorsunuz. Sağdan soldan kopyaladığınız yazılarla gelmeyin demişsiniz, sağdan soldan doğru bilgiyi getirdim kaynağını belirttim. Şu yazdığın paragrafa bak sonra gel.
"Ne kadar çok link aldığınız değil. Ne değerde link aldığınız pagerank'ınıza etki gösterir.Aslında algoritma zannedildiği kadar zor değil. Sadece abartılıyor. Forum içerisinde matematiksel işlemlerden bile bahsedilmiş. 100 x 400'ün karakökünü alın 1000 le çarpın doğru halka açıklanan algoritma budur.Ama bizim insanımız bu mantıkla yürütülen işleri pek sevmez.Genel olarak Pagerank'a düz mantık iş olarak bakan kişiler yüksek değerlere ulaşırlar."