BursaSunucu.net güvenilir midir? Katiyen tavsiye etmiyorum. Mağduriyet üzerine mağduriyet yaşadık. İlkden bi files kurdular fileste bozukluklar var. Yarın düzenleyecez filesi dediler başka files kurdular. "Orta zor kolay hangisi olsun?" dediler. Bir de tr tipi seçeneği vardı. Tr tipi olsun dedim. 5 saatte tr tipi kurdu adam. Pack sorunu varmış bu sefer. Ya o 5 saatte başka işler yapıyordu ben tahmin edebiliyorum. Üslup desen sıfır zaten, afedersinizde destekteki adamın beni bi dövmediği kaldı. Adama derdimi daha iyi anlatabilmek için telefon numarasını istiyorum, vermiyor. Tamam vermek zorunda değilsin ama msn'den ters ters konuşması kolay oluyor. Ben aşağı yukarı yaşınıda tahmin ediyorum o destek elemanının. İşin tuhaf yanı oyun içi destek olmadığını bilmiyordum. Adama sunucuyu kiralamadan önce söyledim "hocam ben bu oyun hakkında hiç bir şey bilmiyorum" diye. Adam serverı kurdu verdi. Ertesi gün bir şey sordum adama. Direk verdiği yanıt"oyun içi destek yoktur". Eee ben bu serverı n'apayım. Atayım çöpe gitsin. Ya adama dedim ki "hangi fileste daha çok user gelir, siz hangisini öneriyorsunuz, onu kurun" dedim. "Bizde öneri yok" diyor. Arkadaşım benim azcık bilgim olsa zaten direk o filesi kur diyecem. Tamam bende de hata var. Bilmediğim bir oyunun sunucusunu kiralıyorum ama bu insanlarda destek, uslup sıfır. Mağduriyet yaşamak istemiyorsanız sakın bulaşmayın.
Furkanla ortak aldık serverı, 3 gün oldu bir oyunun tanıtımını yapıp başlatmak nasip olmadı.