Site adresi : pm
Site için istenen fiyat : 5000 tl
Sitenin aylık getirisi: (site sektorel bazlıdır reklam içermez)
Sitenin açılış tarihi: 4 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: medyum
Günlük hit sayısı, kaynak link: 20-30
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: pagerank 2 dir 1 yaşında (orjinal yaşı 3 yenilemeyi unuttum)
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik
Hosting dahil midir: 1 ay
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: yok
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: sitenin hiç bir telif hakkı yoktur site geçen sene 1. sayfa 2. sırada aylarca kalmıştır ve gelen teklifler 10k tl altı olduğu için satmamıştım adsense geliri tık başı yaklaşık 50 cent ve üstüdür 160k aylık aranma oranı olan ve orta düzey rekabette bir sitedir şuanda 6 sayfadadır ve hiç bir çalışma yapılmadan içerik 4-5 yazı ile aynı yerini korumaktadır
şimdi mutlaka konuya gelip bu kadar etmez şu kadar etmez diyen arkadaşlar olacaktır genelde sektörü bilenler bu kelimeden sadece 5-10 günde bu parayı kazanıldığınıda bilirler

geçen sene yine bu içerikte bir siteyi 4000 tl ye r10 üzerinden sattım ve ismini açıklanmasını istemediği için trader alışverişi yapmadım sattığımda hiti 1k di ve 2. sayfada bi siteydi
ayrıca siteyi alan arkadaşa taktikler ve reklam konusunda neler yapabileceğini anlatacağım

r10 dışından almak isteyen arkadaşlar için istanbul içi yüzyüze görüşülür fakat ciddiyet açısından ufak bir kapora alınır
telefonum : 05360281276 dir
domain keyword'dür sadece kelimeyi içerir uzantısı değişiktir xxx e kadar tüm uzantıları doludur
örnek bir site göstermek gerekirse 1. sayfaya ve bir kaç ara kelimede sıralamaya girdiğinizde alabileceğiniz reklamlar bu şekildedir örnek sitede wordpress dir bana ait değil aşşağıdadır benim sitemde wordpress tir
http://www.falcim.org/