1 yıl sitemde program film paylasımı vardı ancak adsense sadece anasayfada vardı sıtem hıc banlanmadı sonra ben butun fılm porgram paylasımlarını kaldırdım heryere adsense koydum gunluk 2$ kaznamaya baslayınca bır yılda 3 kere hesabım bazıları gercekten sacma buldugum sebeple kapatıldı örnek olarak en yakısıklı 100 erkek bu sebeple kapatıldı adsense para kazanmaya başlayıncamı daha detaylı inceler siteleri
Şu şekilde bazı durumlarda google politikalarında ihlal olduğu halde banlanma olmaz neden çünkü henüz incelenme fırsatı olmamıştır ancak bu değildirki incelenmeyecek . Ödeme almadan önce kesinlikle site geçmişine bakılır şikayetler göz önüne alınır . Verdiğiniz örnekte 100 erkek resimlerinde sakıncalı bir durumdan dolayı kapatılabilir zira yüksek siteler hariç ( çok büyük hitli sitelere izin verilir ) bayanlarda transparan resimler dahi ban sebebidir.
2010'da 5 kere adsenseye sırayla1-2-3-4-5 şeklinde kabul edildim her kabul edilişimde 10$ olmadan banlandım. en son eşimin üzerine açtım ve kendi bilgilerimi girdim 2 kez ödeme aldım. sonra bu adsense hesabını başkasına sattım.
ve şimdi tekrardan adsense hesabı almak istiyorum fakat eski adsense'min mail bilgileriyle hesabı bağdaş kurdurup kabul görmüyor. ne eşimin adıyla başvurabiliyorum ne kendi adımla ne gibi bir yol izlemem gerekiyor bu durumda ?
Sorunuza geriden gelerek başlayalım; hesapların bağdaşması genelde 1 hafta içinde hesap satıldıktan sonra anlaşılır. Keşke hesabı sattıktan en az 2 hafta sonra başlasaydınız ayrıca tavsiyem yeni hesap için eski sitenizin url sini googleye yeniden kayıt etmeniz ve 2 hafta sonra yeniden başvurmanızdır.
Banlanmanızın tek sebebi olabilir aynı ipten birden fazla hesaba girmenizdir.
Yeni hesap açarkende kendiniz ve eşinizin bilgilerini girmeyin hocam.
iyi günler;
Dizi forum sitem var. Bu sitede yer alması gereken dizi replikleri, dizi özetleri ve oyuncu biyografileri özgün değil. çünkü aynı replikler aynı özetler başkaları tarafından da paylaşılmakta. henüz adsense hesabım yok ancak başvuruyu yapmadan şu sorularıma cevap bulursam iyi olur. teşekkürler
Sorunuz bu açıklamalar ise dizi sitelerinden hesap almak zordur ve neredeyse %1 lerde zira hesap almak için dediğim yöntemleri deneyin derim.