hayır hocam fakat ürün tedarikçisiyiz belli bir kategoride.
site sahibi olarak gittigidiyor ortaklarının kurmuş olduğu bir site diyebiliriz.
Anladım hocam. Teşekkür ederim
Site güvenilir mi hocam. Burada da baya uygun.
2-3 hafta önce hızlıaldan o logitec olanı aldım. Memnunum fena değil, orta halli bir mouse.
Microsoft olanını görmemiştim, fiyat da uygunmuş bence onu alın.
Öneriniz için çok teşekkür ederim.
logitech tavsiyemdir..
ttec de kullandım sıkıntı yaşadım..logitech aldım çok farklı gerçekten
Önerilerde genelde öneriyorlar hocam.
Modellerini yazdığınız Logitech ve Microsoft'un farelerini kullandım. İkisinden de memnun kalmadım.
Bu konuda @akon nickli arkadaşın sattığı m305 modelini kullandım fiyatına göre çok iyi bir fare bence.
Evet hocam m305 güzel diyorlar ama fazla dikkat etmedim. Araştırmadım yani.
Kalitesinden şüphe edilmez aynı modelden kullanıyorum sağlamlık kullanım bakımından diğerlerini sollar. ben windowsun mausunu kullanmıştım bi kaç marka daha vardı. 6 ay dayanmıyordu. bunu 2 yıldır kullanıyorum tık demiyor benim iki çocuğum var allah muhafaza o mause onların elinden kaçacak delik arar. o kadar ki sağlam. kargo dahil değil maalesef istediğiniz kargo ile gönderim yapılabilir.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim
Yalnız sık sık pil değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.Ben microsoft'unkini kullanıyorum bu problemi yaşadığımdan gidip normal mause aldım.
Evet hocam bende zamanında bi kablosuz mause almıştım aşırı pil harcıyor bi de rahat kullanımı yok adi bişey çıktı. Logitech pil ömrünü 12 ay vermiş o yüzden kullananların bilgisini almak istedim