facebook sag tarafa reklam acmak ile ilgili bir e kitap hazırlamayı düşünüyorum
e kitabı okuyup uygulayanlar günlük 2-3 tane reklam oluşturabilirler ögreticegim yöntem ile daha fazlası mümkün degil malesef
e kitabın satış fiyatını 250tl gibi düşünüyorum ve 21 kişiye ögretecegim
11 kişi olursa 500tl (aslında ne kadar az kişiye ögretirsem o kadar saglıklı olur )
güven saglaması acısından e kitabı hazırladıgım zaman kitabı isteyenler arasında anket acıcagım ve en cok güvenoyu alan kişiye kitabı hediye edicegim o kişi sistemi uygulayacak ve olumlu olumsuz görüşünü bildiricek kitap satışı ondan sonra başlıyacak
piyasada 100-150tl den satılan hesapları 10tl gibi rakamlara mal ediceksiniz
kitabı hazırlasam kimler alır (alıcam diyip almayan hakkında - trader uygulanır )
r10 dışından almak isteyenler r10 dan bir arkadaşlarına isim ve soyisim yazdırabilirler konuya
alacaklar
1.crowley
2.yelkenbilisim
3.Hmzx13
4.royiv24
5.insanity
6.toxical
7.BuzSz_Mavisi
8.saglamkazanc
9.karaca
10.Dr_Facebook

EDİT (Walkie): Bu şahısın profili çalınmıştır , lütfen MSN üzeri vb. ticaret yapmayınız. (https://www.r10.net/sikayetim-var/839...den-mesaj.html)

boydak holding bünyesinde yürütmüş oldugum sosyal medya calısmalarının bu hafta yogun olması gerekcesi ile 13-14.15.16.17 agustos günleri msn de ve burda online olamayacagım kitap teslim tarihi ise 20-21 agustos 2012 olucaktır tarihin geciktiginden dolayı vazgecenler olursa - trader uygulamayacagım