Merhaba , konuyu bu saatte gördüm , biraz önce e-ticaret hakkında bilgi konusu açmıştım , bu saatte aramıyorum fakat buradan sorayım, ofisiniz Üsküdar'da , hafta için birgün sadece e-ticaret hakkında bilgi almaya ve sisteminizi tanımak için bilgi almaya ofisinize gelebilir miyim ? Sitenizde seminer bölümü var başvuru yaptım fakat Türkiye'de vaktim az
Merhaba,
Geldiğinizde farkedeceksiniz; kapımız açık bekliyoruz (:
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:42:00 -->-> Daha önceki mesaj 04:41:13 --
demo paneline giremiyorum yardımcı olur musunuz?
Ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:43:33 -->-> Daha önceki mesaj 04:42:00 --
Selam arkadaşlar bende tekrardan birşey sormak istiyorum ben default temada arkaplan koymak istiyorum bu mümkündür nasıl olacağı aydınlatırsanız sevinirim.
www.proticaret.tv sitemizdeki Tema Yönetimi bölümünde videolu anlatım mevcuttur.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:46:21 -->-> Daha önceki mesaj 04:43:33 --
Promist Hocam, Size bir önerim olacak;
1. olarak E-ticaret yönetim paneline Raporlar kısmınada olabilir. Anlık olarak Online Ziyaretçiler Bölümü yapılamaz mı ? zira Canlı destek programında siteye gelenleri çok detaylı olarak görebilmekteyiz. Sadece Gelinen ip - Gezilen Sayfa - Kayıtlı üye ise üye adını yazsa bu şekilde bi çalışma yapılsa size görede daha iyi olmaz mı ?
2. olarak Bankaların haricinde Firmalara özel ( Ara entegrasyonlu ) pos kurulumu seçeneği olsa sizce nasıl olur ? ücret'li yada ücretsiz takdir size kalmıştır bu konuda çok talep geliyor çünkü.
3. olarak bilindiği üzere Seo çalışmalarında kelime ayrımı halen yapılamamakta proticaret, ucuz fiyat, gibi yazıldıgında indexlemede proticaret ucuz fiyat diye çıkmaktadır. bununda düzeltilmesi çok iyi olacaktır.
Önerilerinizi listemize katmış bulunmaktayız. Teşekkürler.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:50:43 -->-> Daha önceki mesaj 04:46:21 --
Ben siz yada birçok temsilciniz ile telefonla yada mail ile görüşme yaptım ancak hala bu konuyla ilgili çözüm yada geri dönüş yapılmadı. Kendi yazdığınız yazılımda düzenleme yapamıyormusunuz bunu merak etmeye başladım.
Sorunum:
Kategori ve
ÜRÜNDE ana sayfadaki titleyi çağırmaması gerektiğini seo için iyi olmadığını size belirttim ancak bununla ilgili hala bir çözüm bulamadınız acaba ne zaman bu konuyla ilgileneceksiniz.
Kendi yazılımımıza müdahale etmemizde nasıl bir problem yaşarız bilemiyoruz (elektrikler kesilmediği sürece

) Ekibimizle görüşüp bilgi aktaracağız gün içinde.