Bugüne kadar R10 başta olmak üzere muhtelif yerlerde 400 küsur tema satmış bir ekibiz. Bilemiyorum bahsedilen grup biz miyiz ama bize de zaman zaman böyle teklifler geliyor. Birincisi kendi özelimizde konuşuyorum, bizde lisans iptali söz konusu değildir. Yani bir siteye lisans verdiysek o lisanstan başka vermeyiz. İkincil olarak her müşteri canı sıkıldığında site adresi değiştirse ne yazık ki biz boşuna kürek çekmiş oluruz. Adam dener durur. Domain ban yer gelir başka domainde devam eder. 400 farklı insan, bir düşünün. Zaten ülkemizde bu işler ederinin altında yapılıyor bir de utanmadan sahtecileri mi savunuyorsunuz?
Ben eğer bizim temamızı yasadışı kullanan varsa hakkımı her iki cihanda da helal etmiyorum. Ben bu güne kadar kimsenin hakkını yememeye özen gösterdim. Bugün bir müşteri geldi, adam başkasından site almış, bizim temayı kullanıyorlar ve bot şifresini bilmiyor diye yardım istedi ve ettim. Ama gel gelelim bunu da yapmak zorunda değildim. Çünkü ben temanın yanında neyin nasıl yapıldığını anlatan koca bir yazı hazırlamışım.
Alıntı
Ben bu tür şifreli tema vb yazılımları şifrelerini kırıp forum vb yerlerde bedavadan paylaşanları kutluyorum,helal olsun adamlara,bu tür yazılımcılara iyi olduğu kanaatındeyım.
Ben bu yazınız yüzünden sizin gibi düşünen herkese hakkımı haram ediyorum. Tüm benim gibi işine emek veren kardeşlerimin de aynısını dilediğini biliyorum. İnşallah bu dediğiniz başınıza gelmez. Çünkü paralar döktüğünüz, uzun uğraşlar verdiğiniz emeğiniz resmen hırsızlarca çalınıyor, diğer hırsızlar tarafından da kullanılıyor.