Merhaba arkadaşlar iş yoğunluğum nedeniyle şuanda kıramayacağım bir müşterimin işini yapamıyorum yapabilecek arkadaşlar aşağıda ki formu doldurarak mesaj atarlarsa dönüş yapılacaktır.

Site Hakkında Bilgiler:
  • Websitemiz bir turizim toplisti.
  • İçerisinde bize ait olan 70 bin kişilik bir toplisti barındıracaktır.(Toplist db ile admin panelinden çekilecek şekilde ayarlanacaktır.)
  • Site sadece ingilizce dilinde yayınlanacaktır.
  • Kodlama php olacaktır.
  • Kendine has logo ve Grafik tasarımına sahip olacaktır. (Bununla bizzat kendim ilgileneceğim.)
  • Sitenin bakımı ve toplist güncellemeleri aylık maaş bağlanarak yaptırılacaktır.
  • Sitenin admin paneli ve detaylı arama motoruna ihtiyacı bulunmaktadır.
  • Tüm ülke kategorilerini barındıracaktır ve müşterinin arama ekranında işini kolaylaştıracak özellikler olacaktır. Örn: Fiyata göre arama, Önce düşük Mesafeye göre arama gibi vs Harita üzerinde yer tarifi,teller hakkında veri çekmesi gerekmektedir. Çoğaltılabilir.
  • Özel arama motoruna entegreli dış sitelerden o

Yukarıda belirtilen özellikleri yapabilecek arkadaşların aşağıdaki formu doldurup PM ile iletişim kurmalarını rica ederim.

• İşin Teslimat süresi :
  • Yaşadığınız şehir :
  • İş bittikten sonra teknik destek hizmeti alabilecekmiyiz? :
  • iş için istenilen ücret? : Herhangi bir bütçe ayırmadım. Lütfen fiyat veriniz.
  • Aylık bakım onarım ve teknik destek için istenilen ücret?Opsiyonel)
  • Yukarıda düşünülmemiş herhangi bir hizmet sağlayabilirmisiniz?:
  • Ödeme nasıl istenmekte ? :
  • Referanslar:

Notlar:
  • İş için anlaşma yapılması takdirde sözleşme yapılacaktır.
  • Bunların haricinde site bittikten sonra SEO ayarları ile ücreti karşılığında ilgilenebilecek arkadaşlarda ayrıca seo için fiyatlandırma verebilirler.
  • Örnek site bilgilerini : Özel Mesaj Yoluyla öğrenebilirsiniz.

R10 dışı bu işi yapabileceğini düşünen arkadaşlar guvenstore@hotmail.com Msn adresimizden Mail yolu ile iletişim kurabilirler.

Ayrıca: 0534 333 42 13 bu telefon ile bana kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
İsmim Doruk