Balık zekası var bu millette dün soru sordum cevap veremedi şimdi İzmir'e "GAVUR" diyeni savunuyor. Üzüldüğüm nokta; "terör ile mücadele" deniliyor nasıl işse:
- Askerlerimizin birçoğu tuzaklarla, mayınlarla şehit oluyor.
- Şehit sayısı biraz artsın hemen manşetler "x PKK'lı ölü ele geçirildi" "şuraya operasyonlar düzenlendi" ama 1 hafta geçsin "Apo ile görüşüldü anlaşmalar sürüyor" "bdp ile masaya oturuldu" ardından bir hafta daha "bdp tehdit etti". Bu tarz bir döngü içinde ve "Terörle mücadelede kararlı halimizi sürdüreceğiz" diye konuşmak. Ya aklı başında olan birisi şu döngüsü çok rahat anlayabilir. Dikkat edin araya arasıra çerezler atılıyor "eğitim sistemi değiştirildi" , "kürtaj" , "üniversite sınavları değişiyor" hele hele bu çerezler 50 yıldır atılmaya devam ediliyor.
Şu mantıklamı bakılıyor "ayda 3-4 şehit sorun değil boşver kurcalama"?
Yazma gereksinimi duydum yazdım. Amacım bilmemne partisini filan kötülemek değil sadece kafamı karıştıran sorular.
Bugün İzmir'den veririz yarın Hakkari'den öbürsü gün Şırnak'dan bütün Mehmetçiklerimiz bizim Mehmet'imiz. İzmir'in duyarlı vatandaşlarını bu güzel davranışlarından dolayı tebrik ederim, helal olsun!