VirtualLine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Php Gercekten Tam manasiyla Ogrenmek Istiyorsan Arkadasimin Tavsiye Ettigi Sabri Yasin Arkadasimin Anllattigi Videolari Indir.
Bu Videolarda Anllattigi Her Kod Parcacagini Hem Sabri Arkadasimdan Dinle Hemde http://tr.php.net/manual/ Bu Adrese Girerek Arama Sekmesine Yazarak Arattir. Birde Ordan incele. Nedir ne ise yarar nerelerde kullanilir iyice ogrenmek icin okumak haricinde allataki ornekleri localinde dene ve onlarin algoritmasini cozmeye calis. ne yapmis nasil yapmis.
bu sekilde algoritmanda gelisir.
Ornek : Diyelimki ByTrislasis in Dersini izliyorsun. ilk dersinde echo komutunu anlatiyor ne ise yaradigini guzelce anlatti. bununla yetinme hemen http://tr.php.net/manual/ buraya gir arama yapmamizi saglayan yere echo yaza entera bas sana cikacak sonuc burdur echo — Bir veya daha fazla dizgeyi çıktılar ve altindaki ornekleri incele. php echo dan ibaret degil tabikide ornek verdik bu sekilde butun komutlari fonksiyonlari arattirim derinine ine bilirsin. ayrica yeni nesil php den de uzak kalmamis olursun. riza celik de sabri yasin da bende benim gibi bu isi yapan butun arkadaslarimizda. sana sadece bildiklerimizi verebiliriz. kisitli verebiliriz. ama php.net sana php i tam anlamiyla verir. php adam akilli ogrenirsin benim dusuncem bu.
saygilar.
Öneri için teşekkürler inceleyeceğim.