verdiğin kod ile anasayfayı değiştiremiyorsun sadece okuma yapabiliyorsun. gerekli referansları ekleyip çalıştırdım..
http://speedy.sh/MXPAK/ChromeAnasayfa.rar
buradan indirebilirsin. visual studio 2010 + framework 4.0 gereklidir.
Teşekkür ederim ilgilenmişsiniz konuyla.Emek harcamışsınız.Ancak ben zaten kodları çalıştırmayı başarmıştım.ben yapmak istediğim şey bu değildi ancak.Ben google crome için ansayfa url'sini istediğim bir url'ye set etmek istiyorum.
Bu tarz paylaşımların veya taleplerin bu forumda barındırılmaması gerektiğini düşünüyorum.
Büyük ihtimal bir locker yapacaksınız.
Hayır bir locker yapmayacağım.Bir müşterimin haber sitesi var ve onun için bir program yazdık haber alerti için.Bu program yüklenirken anasayfasının o haber sitesinin ayarlanmasını ister misiniz diye kullanıcıya sorulacak ve eğer böyle bir isteği varsa o url yi browserine anasayfa olarak set edeceğiz.Daha önce bana bu forum üzerinden locker yapmam için teklifte bulunanlar olmuştu.Bunların isimlerini vermeyeceğim ancak ben bu teklifleri etik bulmadığım için geri çevirdim.Bu konudaki düşüncenizin nedenini anlabiliyorum fakat önyargınız için de teessüf ediyorum.İnanın bir programcı olarak bu tarz işlere karşıyım ve kendimin bilgisayarında çalışmasını istemeyeceğim bir programı başkası için yazmam.Bu bakımdan tüm r10 üyeleri rahat olabilir.