Remark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maili sabah 08:57 de gondermisim. Buraya yazacaginiza mail kutunuza baksaydiniz demissiniz. Sabah gonderdigim maile tum gun cevap yazilmiyor. Ne zamanki r10daki konunuza elestiri yaziyorum aninda cevap maili gonderiyorsunuz. Siz insanlari saf kendinizi cok mu akilli saniyorsunuz?
Bir aydir bekliyorum. Suana kadar hicbir calisma yok surekli analiz analiz analiz... Birde her firsatta azarlama iceren mailler.
Lutfen isinizi yapin, size gununde odeme yapmis ve 1 aydir hicbir yere tek satir sikayette bulunmamis birine karsi biraz saygili davranin!
Sizin göndermiş olduğunuz mail en geç 48 saat içerisinde cevaplanır. Ben eleştiriye, görüşe her zaman açığım'dır. Bir yanlışım varsa zaten sizden önce ben olması gerekeni yaparım.

Ne kendimi çok akıllı sanarım, nede kimseyi saf yerine koyarım. Ama şu bir gerçektir ki, Allah'ın vermiş olduğu organı doğru zamanımla, doğru yerlere harcarım. Sizin düşünce tarzınıza birşey diyemem.

Size bir süreç hangi anlamda verilmiş? Bu sürecin manası mevcut değilmi sizce? Sürekli analiz diyorsunuz, paket'in içeriklerini görmenize rağmen 10 gün'de halledileceğinimi düşünüyorsunuz? Hiç kusura bakmayın hocam. Benim alnım ak, sicilim ak. Ben size süreç vermişsem, o süreç içerisine kadar daha kaliteli çalışmalar ve daha kaliteli çözümler bulmalıyım. Kısacası, ben işime bakarım.

Çok pardon, size karşı ne saygısızlığımı gördünüz? Size hizmet etmem saygısızlık mı oluyor? Mimik harf'lerle, mimik ses'lerle oluşturmuş olduğumuz bu parağraf okuyuş ve anlayışınızı değiştiriyor. Benim, konuşma ve anlaşma üslubum bu şekildedir. Doğrusu ne ise o.