Cagdashost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam şu bi gerçek canon ve nikon fujiden bazı özellikleriyle önde. Yani sen sonuçta gidip sanatsal fotoğraf çekmiyceksen senin işini 150 200 tllik bir dijital makinede görür. Bu dediğin DSLR makine tam profesyonel olarak geçiyor bu makineleri hafife almasın kimse hiç. Sen bunla olağan üstü fotoğraflar çekersin ve çekilen fotolarıda sana gösteririm dilersen. Birileri takmış canon nikon. Tamam işlemci hızlı , genellikle çok efor sarfetmeden kaliteli fotoğraflar çekebiliyosun ama fujide kötü bir makine değil.
Kısacası bu dediğin makine senin işini görür hatta fazla bile gelir.
Haklısın Hocam makina Profesyone makina ve güzel resimler çekebiliriz.İnsanlarda şu mantık var bu HDMİ çekim yapıyor diğeri yapmıyor hdmi çekim yapanı niye almadın gibi sorarlar bu makina için söylemiyorum.yada piksel bunda bu diğerinde bu daha yüksekti bu fiyata alacağına diğerini alsaydın diye moral bozabilirler buyüzden acele etmek istemiyorum.Ama fuji marka güzel pozlar çekiliyor.
umutsuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
canon 1100D alabilirsin daha uygun fiyata
1100 d inceledim hocam Çok hoşuma gitmedi Eos 600 d Ondan çok üstün makina bu benim yazdığım makina 1100 d nin üst versiyonu diye biliyorum
H