Hocam O Satıcı Kişini Satış Stratejisini Kalmıştır . Adam İsterse Taşımaz Amacı Bir Tane Lisan Daha Satmak Ama Taşısa Ne Olur İyi Olur Bir İnsanın Gönlünü Hoş Tutmuş Olur
valla hocam ben anlayamadım,yani hangi düşünceyle hangi fikirle boyle bır stratejı olusturuluyor anlamak zor ki ben o eski domaınımı kullanmayacagımın dahi garantisini verebılırım yanı bugune kadar da kullanmış değilim nitekim sıfırdan bu sıteye kuracagım gıbı bır durum var ortada. Hayır babanın hayrına satmadın sen bu temayı parasını verdık aldık. Bundan sonrada yok kardeşim kullanamazsın demeye hakkı yok bence. He eğer varsa,bu bi stratejı veya prensıb ise o zaman kendine ücretli temaları,ücretli olarak satılan yazılımların şifrelerini kırıpda forumlarda paylaşan adamlardan Allah razı olsun kardeşim böyleleri kazanacağına kazanmasın he mesele şu da değil yemişim temasını 50 -60 lirasında değilim ama önce,herşeyden önce biraz insa olun yahu. Hangı akla hızmet hangı gerekce ıle tasıyamıyorsun.Onu sileceksın diğerini koyacaksın hepsi bu.Dediğim gibi mesele para meselesi değil ki şimdi wp tema da değil farklı bir sistem yazdırma düşüncem var bu sıtem ıle ılgılı ancak 60 da olsa 6 lirada olsa bu mubarek gunlerde haram zıkkım olsun demıyorum ama helal de olmasın kardeşim eyw