Arkadaşlar merhaba,bundan 1 ay kadar önce r10 üzerinden bir arkadaştan wp tema satın aldım ancak ilgilenemediğim için devamlı ilgilenmiş olduğum sitemde temayı kullanmak istedim ve site isimlerimde çok benzer yani siteyi satmışımda temayı başkası kullanacak değil!
Durum böyleyken dün arkadaşa yazdım. xxx.com da kurulu olan lisanslı temamı xxy.com adlı siteme tasımak istiyorum.Arkadaşın cevabı,hayır siz tek domain lisansı satın aldınız.
Bunun üzerine ben tamam bende zaten cıft domaınde kullanmaktan bahsetmıyorum bundakını ıptal edip burada kullanmak ıstıyorum,bu bu kadar zor bır olay degıl dedım ve hatta kendısıne ornek olarak dun yaptıgım lısans degısımı yildirimweb.com 'u izlevideoizle.com'a tasıdım ve inforesim nıcklı arkadasım sagolsun ilgilendi ve herhangı bır problem cıkarmadı.
Şimdi amacım arkadaşı karalamak kotulemek değil nitekim oyle bır sey olsa buradan isminide paylasırdım. Ancak anlamadığım parasını ödemişim bir site için lisans almışım, ister a sitemde kullanırım ister b sitemde kullanırım kime ne arkadaş ? Parasıyla değil mi ?
He eğer ki yok kardeşim bu işler böyle o sıtenın adını verdıysen onu kullancaksın diyorsanız,o zaman kimse kusura bakmasın.Ben bu tür şifreli tema vb yazılımları şifrelerini kırıp forum vb yerlerde bedavadan paylaşanları kutluyorum,helal olsun adamlara,bu tür yazılımcılara iyi olduğu kanaatındeyım.