site adı : onlinehikayeler.com
register : karincahosting.com
alış tarihi : 8/8/2012
bitiş tarihi : 8/8/2013
açıklama : bu sitede her türlü konu içerikli yazılarınızı paylaşabilirsiniz; ***** olsun edebi eser olsun
site adı : yenimmorpg.com
register : natro.com
alış tarihi : 7/8/2012
bitiş tarihi : 7/8/2013
açıklama : günümüzde her gün yeni bir online oyun çıkıyor ve şimdi google'a bir göz atın "yeni mm" yazdığınız an"yeni mmorpg" yazısı beliriyor, yani yüksek sayıda araması olan bir kelim ileride de daha çok kullanılacağından eminim
site adı : thehobbiton.com
register : natro.com
alış tarihi : 2/8/2012
bitiş tarihi : 2/8/2013
açıklama : thehobbit film serisi için mükemmel bir domain. Hem içinde thehobbit geçiyor hem de hikayede geçen bir yer hobbiton. Arama hiti milyonları buluyor.
Tüm siteleri teklif usülü ile satacağım. Amacım hepsini elimden çıkarmak aslında yenimmorpg ile ilgili bir proje düşünüyorum, çok sağlam kaynaklarım da var ama iş yoğunluğum nedeniyle uğramak istemiyorum o yüzden o domain'i alacak kişinin iyi işler başarıp iyi paralar kazanabileceğini tahmin ediyorum.
Teklifleriniz için PM atınız lütfen, ben hangi domain için güncel fiyatın ne olduğunu konudan belirteceğim. Domain transferleri istanbul içi elden diğer türlü bankacılık işlemleri ile yapılır. İstanbul dışı için iTrader notu yüksek olanlara ilk domain verilir, düşük olanlardan ilk önce para alınır.