Konuyu Hortlattım

Merhaba.
Beni tanıyan arkadaşlarım ne gibi sıkıntılar içinde olduğumu bilirler.
Özetle sevdiğimle evlenmek istiyoruz fakat sevdiğimin ailesi karşı çıkıyor.
Ben namazında niyazında bir insanım. Bugüne kadar manevi olarak neye ihtiyacım olduysa hep beni yaratan Allah'ımdan istedim. Çok şükür verdiğinde yüceliğinden vermediğinde imtihanından olduğunu biliyorum. Hergün hergün ağlaya ağlaya duamı ediyorum. Bugüne kadar ben hiç büyü vb. işlerle uğraşmadım ne gerektiyse Allah'tan istedim.

Asıl konuya gelmek gerekirse;
Geçen bir reklama rastladım medyum ... diye. Merak ettim girdim. Kendisi bir sürü şeyi bilen iyi bir medyummuş. Cinler büyüler dualar vs. Acaba diye aklıma bir vesvese girdi. Kendisine bir mail atıp durumumu izah ettim. Benim bilmediğim ama onun bildiği etkili tesiri büyük bir dua varsa benle paylaşmasını rica ettim.

Gelen cevapta bana VEFK yaptırmam gerektiğini söyledi. Hem sevgiliyi kendime bağlayabileceğimi hemde arada engel olanların içine telkinlerde bulunabilecek bir muska göndereceğinden bahsetti tabiki ücretli. Ücreti bir yana dursun VEFK konusunu enine boyuna araştırdım. Öncelikle VEFK genel manada olumlu bir iş için yapılırsa günah değilmiş. Sonuçta niyet edilip ebced hesabına göre bir muska düzenlenip istenilen şeyin yine Allah tarafından verileceğine dair bir muskaymış. Fakat detaylı araştırdığımda birkaç farklı siteye baktığımda evlilik için yapılırsa günahtır deniliyor. Yani siteler birbiriyle çelişiyor.

Benim durumum şöyle kız beni istiyor bende kızı istiyorum. Sadece aileler sorun çıkartıyor. Birleşmemize engel oluyor. Bu konuda tam olarak detaylı bilgisi olan var mı ?