omerxcz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar Bu iş böyle olmayacak, bizim artık kendi forumumuzu açmamız ve aktif olarak orayı kullanmamız gerekiyor.
ayrıca foruma üyelik kapalı olacak sadece belirli kişiler seçilerek yavaş yavaş alınmalı.
Yabancı forumlar malum biz ise tek konu altından gidiyoruz.
ne dersiniz ve yusuf hocam siz ne dersiniz ?
Forumu açarsanız ve davet ederseniz orada da size katkı vermeye çalışırım arkadaşlar. Yalnız bu dönemde çok yoğun çalışıyorum yeni bir sistem kurmakla uğraşıyorum. O nedenle lütfen bana kırılmayın konudan uzak kalıyorum diye. Sizleri unutmuş değilim. Sistemimi oturtup işleri yoluna koyunca size aynı eskiden olduğu gibi artık daha teknik konularda bazı yol gösterici makalelerle katkı verebilecek duruma geleceğim. Çünkü artık olayı anlama aşamasından sıyrılıp uygulama aşamasına gelmiş bulunuyorsunuz.

Hepinize bol kazançlar diliyorum.

Not: Aylarca sadece 7search de takılıp kalmayın. Başka sistemleri de araştırın, denemelerinizi yapın arkadaşlarınızla tartışın ki hangi aşamada olduğunuz da ortaya çıksın. Yalnız kazanç elde etmiyorken çok pahalı faaliyetlere de girişmemeye özen gösterin. Bir süre sonra sizi maddi açıdan yıpratır lütfen parasal dengenizi iyi koruyun. Bunu bir kumar olarak değil. Sistemli bir para kazanma alanı olarak görün. Her yaptığınız çalışmada temel kural test etmektir. Bunu asla unutmayın. Bir reklam dalında başarı kazanamadım demek için henüz çok erkensiniz. 10-15 deneme yapıp başarısız olan arkadaşlarımız ümitlerini yitirmesinler. 10-15 gibi reklam sayıları hem düşük hemde veri değerlendirme açısından yetersizdir. Ben günde en az 20 farklı reklamı teste tabi tutuyordum. Hepsinden de sıfır çektiğim çok gün olmuştur. Bu işte kaybetmenin tek yolu var. Çalışmayı bıraktığınız anda bugüne kadar harcadığınız tüm parayı ve tüm enerjinizi kaybetmiş olursunuz. Bilgi bilinç ve sistemli kayıtlı hareket yapın. Analiz yeteneğinizi geliştirin. Bunlar küçük gibi görünen çok önemli detaylar. Demografi araştırması yapmanız gerekiyorsa 10 dakika zaman ayırmayın gerekirse 24 saat zaman ayırın. Çünkü para sizden çıkacak. Hedefimiz az zararla işi kapatmak olmalı. Sakın unutmayın....