Allah razı olsun teşekkürlerimizi iletelim. Herkes üzerine düşeni layıkıyla yapmış.
Fakat bu " Gavur izmir" lafını türetip durursanız en çok sizin ağzınızdan duyulacak. Olmuş bitmiş hikayelere kafa yormayın. Şimdi ben burdan bu konuya muhalefet olamam da neyse.
İzmirin iyi yanları varsa kötü yanları da vardır. Sayın izmirli kardeşlerim. sizde iyi bilirsiniz. o yüzden bazı şeyleri türetmeyin derim.
Kardeşim; Kanının Türk Kanı olması şehir ile değil SOY ile alakalıdır.! Hangi şehir'de olunursa olunsun SOYU TÜRK SOYU olan. Kanı TÜRK kanı olan adam gider kanını da verir canını da. Böyle kıyaslamalara girmene gerek yok. Farkında olmadan diğer şehirleri küçümsüyorsun.
http://haber.mynet.com/terorist-sald...-644835-yasam/
Al gördüğün gibi bunun şehirle değil SOY İle alakası var. İşte ayağında terlik, şort olmasına rağmen terörist saldırısı var zannedip oraya yöneliyorlar. Tabi bir yanlış anlaşılma var ama olsun. Anlatmak istediğimi umarım anlarsın.
Ben diğer şehirleri aşağılamıyorum dostum. Sadece laiklik nedir bilinmiyormuş izmirde ona cevaben yazdım.
Evet, kutsal olan kandır. O konuda hemfikiriz seninle ama izmire de çamur attırtmam.