ErzincanTr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle r10.net'in böyle bir konuya ihtiyacı vardı teşekkürler.
Sorum şu olacak daha önceden adwords ile ürün satmayı denedinizmi?Geri dönüşler nasıl oluyor şu kadar para yatırırsam şu kadar ürün satarım mantığı varmıdır deneyipmi öğrenilir üründen ürüne farkedermi.
Teşekkür ederim.
Bide kpss yi kazandınızmı
Daha önce adwords ile ürün satmadım ancak baya reklam verdim ve halende veriyorum. Ancak eticarette kazanmak istiyorsanız bedava kuponlarla fazla kazanamazsınız. Eticarette tanıdığım baya kişiler var ve inanın o vergiler işin içine girerse ne paralar ülkemize girer düşünün. Eticarette para kazanmanın tek yolu reklamların asıl amacına ulaşmasıdır yani adu.lt sitelerde reklam verilen ürünler adul.t ürün olduğundan ziyaretçinin gözüne çarpıp alınabiliyor ve o parayı çıkartabiliyorsa reklam veren bunu başarmıştır anlamı çıkıyor adwordsta bu şekilde .Ancak kazanmanın sırrı adwordsta bol reklam yatırımından geçiyor.

jayjay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
r10'nun böyle aklı başında bir hizmete ihtiyacı vardı gerçekten. Veri kaybından önce mantar gibi komik hizmet başlıkları çıkmıştı. Herkesin bilidiği, yalnızca iki arama yapamayacak kadar tembel olan üyeler için sunulsada gördüğümde ya buda olur mu demeden edemiyorum.
Adsense'den nasıl para kazanılır adımdan daha iyi bilirim, ölü siteyi canlandırırım ama hesaplar eski olduğundan ve şimdi hesap alımının zor olmasından dolayı bir maceraya girişmedim. Ama bu konularda herkesin geçmişten çok daha fazla bilgi (tecrübelere) ihtiyacı var.
Harika bir iş yapıyorsun dostum. Allah razı olsun demeden edemicem
Bu yorumunuz için çok teşekkürler hocam Allah sizden de razı olsun.

GonulAdami adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Blogspot açtığım bir sitede yeni adsense kullanımına başladım. Daha önce yine farklı blogspot sitelerde adsense vardı ve tık başı ücreti veriyordu ama ne yazık ki yeni açtığım sitede reklamlara tıklanma var ama ücret hep 0 olarak gösteriyor. Kendi panelinden eklediğim reklamlar da nedense bunu yaşadım. Sebebi ne olabilir...
Not: İzin verilen siteler arasında blogspot site ama ne yazık ki adsense koyduğum günden beri tık olmasına rağmen ücrette tık yok...
https://www.r10.net/google-adsense/83...ucret-yok.html
Hocam sanırım sen adsense tavsiye reklamlarını panelden açmıssındır bir nevi hayır reklamları olurya işte bedavadan yayınlıyorsun. Onun çözümü için panelden bir email çekmen gerek destek ekibine.

''Adı üstünde tavsiye reklamı.Tavsiye reklamları tıklama başı para
vermezler.''

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır hocam dediğiniz gibi değil.
Bu benim kişisel görüşüm sizinde yorumlarınızı beklerim neden değil için.

animedizi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sitemde adsense kullanıyorum 1.5 sene sonra telif hakkı metaryelleri içeren bir site olduğu gerekçesiyle banlandı.domain redirect yapsam bir 1.5 sene daha kullanırmıyım.
Hocam şu şekilde banlı domainlerde asla reklam çıkmaz ister 301 çek istersende iframe çek ne yapsan çıkmaz. Tavsiyem öncelikle banlı domain içindeki içerikleri silip bilgi emaili çekmen ( genelde 24 saat sonra ban açılır )

cnrmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sa,benim bir kac sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim ;
daha önce bi hesabım banlanmıstı , sadece farklı bir mail acarak ,tüm bilgilerim aynı şekilde tekrardan başvuru yaptım ,kabul edildi 30 dolar gibi bir para var sizce bu hesap bilgiler aynı oldugu için kapatılırmı? ayrıca bu Adsense hesabını açalı 3 ay oldu ama bu mektup gelmedi henüz ,1 hafta önce yeniden istekte bulundum , sizce bir sorun mu var yoksa bu normalmi ? şimdiden teşekkürler
Bu şekilde baya email geliyordu şayet adınız soyadınız banlı listede var ise kesinlikle banlanır . Neden banlanmıyor şuanda derseniz eğer her hesap sürekli incelenmez ne zamanki ödeme tutarını aşarsanız tek tuş ile bilgiler ip adresleri çıkar ortaya. Tavsiyem bilgilerden isim soyismini değiştirin diğer bilgiler aynı olsa da sorun olmuyor . Çünkü banlanan bir hesabımda aynı adrese pin istemiştim gelmişti sorun olmuyor o adres konusunda.

Pinin gelmemesi genelde sizden kaynaklanan bir sorundur ya adresi yalnış yazmışsınızdır veya gelipte elinize ulaşmamasıdır. Ortalama olarak pin 10 dolardan sonra ilk adrese gider. Süre olarakta 2.haftadan itibaren geliyor.

Yeni istek yapmadan önce min 1 ay geçmesi gerek. Ama son hakkınız kaldı bence sabredin.

SeA_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir kere arkadaşımın adına olan beraber kullandığımız hesap banlandı...
Sonra kendi adıma almaya çalıştım 2 kademe gelmeden önce 2-3 kere denedim ama olumsuz oldu.
Şimdi kendi adıma hesap almak istiyorum...
sektörel ve az hitli kelimesinde ilk sırada bir sitem var...
Bu siteyle mi başvuru yapayım (bu sitede tr niche sayılır)
İngilizce bir site mi açayım?
Beraber kullandığınız hesaplarda daima sorun çıkarır neden diyeceksiniz aynı anda girişlerde ip farklılığı tehlikelidir Zira arkadaşınız veya siz kendiniz sahte bir tık olduğundan banlanma ihtimali yüksek.

Tavsiyem tr siteyle başvurman ancak dediğim gibi sade ve reklamsız olmasına dikkat et hocam.

crix4lis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adsense de reklam engelleme ilgilenilmeyen/önemsenmeyen bir konu. Bu konu hakkında bazı araştırmalar yaptım özellikle atıyorum şuanki markafoni, gittigidiyor vs... siteleri engellemek banada mantıklı geliyor bu konudaki görüşleriniz neler?
Size kesinlikle şunu diyorum asla ve asla reklamları filtrelemeyin. Çünkü filtrelemelerde tık başı oranlarda düşüş olur bunu neden diyorum bizzat kendim ve filtre kullanan arkadaşlar yapmış ancak günde 0,01 gibi komik tıklar gelince anladık. Kaldırdığımız haftalarda tık başı şuanda dahil 0,23 $.

goRkem9463 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adsense için başvuru yaptığım site 1. onaydan geçti fakat 2.onaydan geçemedi sebebi site facebookta'dan hitin çok gelmesi idi ? bu durumda ben ne yapabilirim ? tekrar başvuru yapsam kabul edelirmi ? site www.jdmistanbul.com
Facebook hit olayı aslında tehlikelidir. Bence şu şekilde yapın aynı şekilde bir daha başvuru yapın facebook hiti devam etsin . Göreceksiniz farklı bir sebep gösterilecek. Hani bahane derler ya işte o manada bir cevap gelmiş. Zira auto surflardan hit çekip hesap alınabilir.