Arkadaslar oncelikle Allaha sukur cebimde param altimda arabam yanimda iyi kotu bana destek olan insanlar var.

Belki cok sey istiyorsun diyeceksiniz ama bazi cozemedigim neyi dert ettigimi bilmedigim seyler var. Sevgilim var iki senedir birlikteyiz ilk bir yil boyunca herkesin imrendigi bir hayat yasiyorduk mutluyduk huzurluyduk. Herseyimiz guzeldi mesajlarimiz siir gibiydi. Sonra lanet olasi universite icin osmaniyeye gitmek zorunda kaldim. Osmaniyede cektigim yanlizlik ve sıkıntilari haliyle sevgilimede yansittim. Benim a dedigime b dedigi anda kiyameti koparir oldum. Agzimdan cikan kelimelere yaptiklarima donup baktigimda nasil yaptim dedigim seylerdi hep. Tam bir sinir hastasi oldum ve bu surekli artarak devam ediyor. Osmaniyede ki okulumu bir gece yarisi yine bir sinir krizi sonrasinda birakip.cikip yozgata geldim. Dersaneye yazildim ders calistim elimden geleni yaptim. Bu arada bir nebze olsun normale donmeye baslamistik. Sonra ygs ye girdim yine kafam baska seylere kaymaya ruhum daralmaya basladi. Ders calismaz oldum. Kiz arkadasimla kavga etmeye basladim. Kendimi dogradim resmen. Bugun bile kollarima baktigimda igrenir haldeyim cunku hala acik yaralar var.

Ailemlede bazen iyi bazen kotuyum acikcasi ne halt yedigimi bilmez durumdayim.

Onceden pcye gecer sitelerimle ilgilenir birkac birsey yapmaya calisirken saatlerimi gecirirdim. Son bir haftadir bu durumda yok oldu. Pcye girdikten sonra sitelerin hitlerini adsense kazanclarini kontrol ediyorum. Sonra icimden kapatasim geliyor. Kapatsam disari ciksam ramazanlik gun birseyler icsem gezsem dolassam oda yok.

Kisacasi cok cok cok daraldim. Bugun patlama noktasina geldim. Sahurdan sonraki sigaram basima cok kotu bi agri soktu. Sevgilime iyi geceler diledim cevap vermedi. Sonra belki sonra yazar diye telefonumun mesaj sesini sarki yapip uyudum. Saat bes civari up uzun bir mesaj geldi. Bugune kadar onu hic aldatmadigim halde bana onu aldattigimi surekli yalan soyledigimi disari ciktigimda kizlara baktigimi falan yazmis. Ben iyi geceler deyip huzurla uykuma devam etmeyi beklerken uyandirdi ve uyuyavak hal birakmadi.

Okuyup yorum yapanlara simdiden tesekkur ederim..

Samsung Galaxy S3 cihazından gönderilmiştir.