Bazı arkadaşlar bot sorunlu v.s demişler. Bende takır takır çekiyor, hostinginizden kaynaklı v.s olabilir. function(true) ye eksikleri gidermek için vakit kaybettirmeyelim, bizim için de tabi.
Ve bence hepimiz biraz sabırlı olmamız lazım. Evet scriptin eksiklikleri var ama adama bunları tamamlamak için fırsat vermiyoruz. Bana sorarsanız function(true) ye biraz zaman verelim. Zaten scriptin eksikleri belli bunu o da biliyor, bunu defalarca dile getirmeye gerek yok. Örneğin Pazartesi gününe kadar bu eksiklikleri gidermesi için ya da onun söyleyeceği bir zamana kadar bir süre verelim. Sonuç olarak hepimizin ve eminim onun da gayesi bu yöndedir, sorunsuz bir script. Ben de scripti aldım ama onun yerine kendimi koyuyorum epey zor iş, her kafadan bir ses çıkıyor. Hepimizi biraz sabırlı olmaya davet ediyorum. Eminim ki function(true) yi sıkboğaz etmeden biraz beklersek tüm sıkıntılar bitecektir...
Dostum zaten bizim amacımızda o ufak tefek hataları buradan yazıyoruz ki kolay çözümlere buradan yanıt bekliyoruz. İleride yapamayan arkadaşlar olduğunda bizde buradan kendilerine yardımcı olmaya çalışacağız amacımız bu yani.