cosbilisimtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
6 saattir sizi bekliyorum hizmeti satın almaya gelince çok hızlısınız ama iptal ettirmeye gelince 6 saattir bekliyorum.Çok yanlış hareketlerde bulunuyorsunuz.İlgi bekliyorum.[COLOR="Silver"]
ARKADAŞLAR KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM DAHA DÜN YENİ RESELLER ALDIM HIZ KONUSUNDA HİÇ MEMNUN DEİLİM VE SABAHTAN BERİ ULAŞAMIYORUM NE BURDAN NE SİTELERİNDEN NEDE MSN 'DEN HABERİNİZ OLSUN.
cosbilisimtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hizmetten memnun deilim iptal talebi gönderdim halen ilgilenen yok ?
Sabah saat 8 den başlayıp gün boyunca ofisimizdeki (ttnet) internet erişimimizde problem oluştuğundan bugün atılan destek biletlerine biraz geç cevap vermiş olabiliriz .

Bu konudan ötürü sizden çok özür dileriz .

ama telefonlarımız gün boyunca açıktı herhangi bir bildirimde bulunmadınız
iade nizi güzel bir dilde belirtebilirdiniz Karalama yapmanıza gerek yoktu Paranızın üstüne konacak değiliz

Ayriyeten resellerimizi r10 da bir çok kullanıcı kullanmakta olup ilk defa sizden hız konusunda şikayet almaktayız ki Gece sabaha kadar ben whm panelini kontrol etmekteydim hız konusunda herhangi bir problem gözleyemedim

Yaptığınız yorumlar özgün olayıp art niyetli olarak davranmışsınız bunların sebebi ise

En başta sizden whmcs tema için destek aldığımız sıra karşılığını verdiğimiz halde bedelsiz reseller talep etmenizden kaynaklanabilir

veya

ödeme sonrası borç paypal istediğinizde size olumlu dönmediğimizden olabilir

veya

Elinizdeki whmcs sms modulunu almak istemediğimizi belirttiğimizden olabilir .

Reseller hesabınıza daha düzgün bir adet web sitesi kurmadan bu yorumları yapmanız şaşırtıcı .

MDL Bilişim kalitesini bütün müşterilerimiz bilir ve tanır .

İadenizi yaptığımızı hatırlatmak isterim .

iyi günler dilerim.