Bende ilköğretim matematik öğr. mezunuyum. Söylediğiniz gibi bizim bölümün puanları yüksek fakat bu seneden başlayarak yavaş yavaş düşecek gibi gözüküyor.
Sene başında puanların yüksekliğinden dolayı kaygılarım vardı ve çalışmayı pek düşünmedim. Biraz altyapı yapıp KPSS 2013'e çalışırım diye düşündüm. Dersaneye yazılmış bulundum ve sadece gel-git yaptım. 4+4+4 yasa tasarısı onaylandıktan sonra biraz baktım ama bir türlü düzenli bir çalışma düzenine giremedim. Son 20 gün ise bu sene 3000 mat. öğr. atanacak haberleri dolaştı ve günlük 10 saate yakın çalıştım (yumurta-tavuk misali

). Sınav için ne iyi ne de kötü diyemem. Atanamama ihtimalim daha ağır basıyor ama en azından 90+ puanları yapmanın zor olmadığını anladım.
Eğer düzenli çalışabileceğinize inanıyorsanız dersaneye gitmenizi önermem. Çünkü çalışacağınız dersler sözel içerikli olacak yani hemen unutulabilinen dersler. İhtiyaç konu anlatımlılardan çalışıp diğer kaynaklardan testleri çözmek yeterli olacaktır. Çalışmak için de erken bence çünkü ilerde hem unutacak hemde sıkılacaksınız. Eğer başladıysan da hafif tempoda ilerle Şubattan sonra çalışmanın dozajını arttır.
Seneye ALAN bilgisi sınava dahil olacak gibi gözüküyor bunu da göz ardı etmemek gerek.
hızlı yazdığım için yazım hataları ve devrik cümleler oldu bunlar için kusura bakmayın.