Adamlar hacklink ile 5-6 aylık site kurup parayı kaldırıyor,sonra olay çakıldığı zaman tekrardan bir Websitesi yapıp tekrardan aynı şekilde para kaldırıyor.
Siz halen diyorsunuz ki ; uzun vadeli bir site yapamazsın yok kazanamazsın.
Adamın amacı zaten kısa vadeli olduğu için kaldırdığı paranın hayli hesabı olmuyor.
Ayrıca her hacklink kullanan kişinin linkleri kalkacak diye birşey yok.Bu 1 sene de sürer 5 senede..
Benim açımdan normal site ile kazanacağımız ücretin daha fazlasını hacklink ile kazanabilme imkanımız mevcut fakat bu hiç etik olmayan bir durumdur ki kul hakkına girmektedir.
Ben buraya hacklink yada black hat seo teknikleri nasıl yapılır demedim güzel kardeşim. Yazdığımı anlamakta zorlanıyorsanız 4-5 kere okuyun diye kaç kere söyleyeceğim.Adam haber sitesi açmış hacklink'e abansın gelsin 1.sayfaya para kazansın bakalım yediriyorlar mı? İnce matematik yapmanıza gerek yok.Fikrinizin olmadığı konuda da konuşmanıza hiç gerek yok.
Yazıda ne demişim bir kere bile editlemedim bu tartışma esnasında.Gözünüz gibi baktığınız siteye hacklink basmayın demişim.
Demiş miyim? Demişim? Daha neyi dallandırıp budaklandırıyorsunuz onu anlamıyorum.
Yine diyorum ben burada kısa sürede para kazanma teknikleri diye başlık açmadım.Başlığı konuyu ve bulunduğu yeri okuyun sonra gelip tartışalım.Ha mevzu black hat seo 'ya kadar uzanacaksa onuda tartışırız başka bir konuda ama fikri olan adamlarla...