İşin açıkçası şuan oyunla ilgili bütün hevesim kaçtı. Oyunu oynayıp rekoru kırıyorum ve hatta kendi rekorumu bile kırıyorum ancak sanki hile yapıyormuşum gibi bir iz bırakılıyor.
Şimdi oyunu oynasam tekrar rekor kırsam yine aynı izlenim bırakılacak.
Sadece oynuyorum, Bir yerden zıplarken yanlış zıpladıysam tekrar oynaya basıyorum. Bunun dışında bana göre başka bir şeye gerek yok. Bir video programı indirdim oynarken çekecektim ancak oyunu çok kastı 2. bölümü geçemedim bir türlü bu yüzden.

Neden hevesin kaçıyor ki , ben oyunun hakemi felan değilim. Tekrar oyna yeni rekorlar kır ne güzel bişe. Video çekersin çekmezsin vs. benim vericem kararlar değil. Ben sadece oyunda benim hayal ettiğimin ötesinde puan alınabiliyor olmasına takıldım

Ben oyunda bulduğum bugları özel mesajla bildirip kapattırıyorum ki bir bölümü çok kısaltan bir bugu kapattırdım. Belki ben çok havalara girmişimdir

bölümleri çok iyi bildiğimi düşünüyorumda

Sen devam et bana bakma
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:31:09 -->-> Daha önceki mesaj 19:30:51 --
1.bölümü 4 saniye daha kısalttım 170 saniye ile bitiriyorum. Bu bölümün daha da fazla kısaltılabileceğini sanmıyorum.
4.bölümü 213 ile bitirdim 1 saniye kısalttım. Şuana kadar toplamda +5 puan kazancım oldu.