UyKuCu_06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam resimleri link olarak verirseniz arkadaşlar için daha faydalı olacaktır, konu çok karışmış. Hayırlı satışlar
Teşekkür ederim hocam dediğiniz gibi yaptım

Diyarbekir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yanlış anlamazsanız birşey soracağım burda gösterdiğiniz script "joomla The World News II theme" temasının edit halimi.

Evet hocam edit hali zaten "Sitede ödemesi yapılmış bazı GPL eklentiler kullanıldı" diye bir açıklamada yaptım ... Ama önemli olan biz burda tema değil tamamı ile bir sistem satıyoruz.

ERFEBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yanlış anlaşılacak bi durum yok adam indirmiş temayı yada satın almış yüklemiş sitesine .. bi kaç tanede düzenleme yapmış satıyor işte.
yoksa böyle bi sistemi sıfırdan yapıp 150 TL olamazdı . edit bi sistem için fazla bile
Temayı sadece şablon olarak kullandım oda hoşuma gittiği için. yoksa ücretsiz bir temada kullanabilirdi yahut kendim bile bir tema yapabilirdim ama bu temanın kullanış alanı çok olduğundan müşteriler için satın aldım ve kullandım. İlan sistemi ve emlak sistemi çok uğraştırdı. Kendim yazmış olsaydım evet en az 2000 TL'den satardım ama burda ben karşıda ki insanları düşünerek bu sistemi kullanıp ucuz bir fiyat çıkardım.