Kardeş kitap oku bol bol, türkçe netlerin ve soru çözme hızın artacaktır. Gelişigüzel kafa açıcı bir laf olarak düşünme bunu, cidden oku. Samsunda olduğunu farzedersek Yargı Akademi ya da Yediiklim'i öneririrm. Dokuz Eylül'e bulaşma. Yargıya gidersen yargı yayınlarını verecekler zaten, sen de haricinde ihtiyaç, data gibi yayınları alırsın, on numara olur. Yargının Türkiye Genelleri çok güzel oluyordu, ben sınava çok yakın buluyordum. Matematik alanın zordur ama bu aralar alımlarınız artacak 4+4'den dolayı. Bu treni kaçırmazsan güzel olur. Çalışma konusuna gelince, oturup deli gibi çalışmanın bi mantığı yok, elini vicdanına koy bu konuyu öğrendim diyorsan yeterlidir. Dershane denemelerini de kaçırma.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:00:15 -->-> Daha önceki mesaj 15:59:11 --
Ayrıca samsundaysan yarın iftara da bekliyoruz, detaylı konuşuruz :d
https://www.r10.net/r10-subeleri-amp-...masi-yeni.html
ben dokuz eylül düşünüyordum ama tam karar vermedim.yargı da olabilir..dersanenin çok önemli olduğunu düşünmüyorum zaten.lisede de dersanede birşey öğrenmedim.kendim ne çalışırsam oydu..
arkadaşlarla beraber olmak açısından dokuz eylül düşünmüştüm.
kitap konusuna gelirsek,hiç okumuyorum uzun zamandır diyebilirim.Aslında az da olsa hergün okumalıyım.Anlama ve kavrama konusunda gerçekten faydalı oluyor.

bu arada samsunda değilim hocam..okul orda olduğu için orda kalıyordum.. İftar için afiyet olsun

samsunda olduğum zaman başka bir buluşmaya inş :P tabi kpssden vakit kalırsa.