Alpinux adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nerede okuduğunu bilmiyorum ama dershaneye gitme eğer yakın çevrende takıldığın soruları sorabileceğin birisi var ona sor yoksa salt psikolojik katkısı olur.
bir an önce gk gy bi bak varsa eksikliklerin onu tamamla tarih data yayın olması lazım ösym logosu var kitabın üstünde onu son 1 ay oku, şimdi okursan banko unutursun. eğitim bilimleri içinde ihtiyaç iyi diyorlar.
bu arada yurtdışı derken kazakistanda falan matematik okuyup burada formasyon mu alacaksın yoksa?
Ondokuz Mayıs'ta okudum hocam. O yurtdışı yazısı forum eskiye döndüğü için gelmiş sanırım.

Data tarih ben de duydum..Onu da yazıyorum listeme.Onu da alırım hocam.genel kültür genel yetenek falan şu an hhiçbirşey yok bende hocam.üniversiteyi kazandığım günden itibaren hiçbirşey çalışmadım.Üniversite derslerinin hiç alakası yok zaten.Sadece 1 hafta çalış gir.Bundan ibaret.

Şimdi sıfırım.Geçenlerde Türkçe testi çözeyim dedim.30 soruyu 1 saate yakın sürede anca çözebiliyorum.Çok da yavaşlamışım.Pratik hiç kalmamış hocam.

ekimde formasyon başlar sanıyorum.daha basvurular baslamadı ama,ortalamam sınıftakilere göre iyiydi.alırım sanıyorum..

ancak yetişmeyecek korkusu var.