Konuları otomatik olarak bulma ve bunları çevirip wordprese zamanlamalı atma özelliğide olsun ve ayrıca belirli bir kitleye satılması gerekiyor bence programında bir hayli pahalı olması lazım herkez alırsa bir anlamı kalmaz.Belirli bir kilte derken örneğin 20 kişiye satılması mesela atıyorum programın senelik lisansı 500 tl olursa 20 kişiden 10 bin tl yapar.
Önerileriniz için teşekkür ederim. Yalnız programı belirli kitleye satmayı düşünmüyorum. Programın amacı Türklerinde bu şekilde bir programı olması. Fiyat ortalama bir fiyat olacak. Konuları bulma anlamında değilde. Bir Makale db si sürekli eklenen ve ordan ihtiyaca göre arama yapılması gibi şeyler olabilir tabiki zamanla bu saydıklarım.
Özgünleştirilmiş hal
Önerileriniz için teşekkür ederiz. Ben belirli bir hedef kitleye satmak için tek başına programı sanmıyorum. Bu şekilde programı, bu programın amacı Türkleridir. Fiyat ortalama bir fiyat olabilcek. Değil konuları bulma anlamında. Sürekli db eklenir ve oradan gibi şeyler bu saydıklarım zaman tabii ihtiyaçlarına göre arama edilebilir bir deneme vardır.
Noktalama işaretlerine duyarlı noktalama işareti kullanılmadığı zaman cümleler daha karmaşık olabilir.