ColdSwoRD sende bulunduğun piyasa sebebi ile haklısın. TR'de paylaşım az, benzer projelerin ve içeriklerin sayısı ise çoktur. TR bir yazıda re-write ederek belki başarı yakalanabilir ve makale yazımından tasarruf edilebilir. Ancak ingilizce projede re-write çok tehlikelidir. Google Kalite Kuralları 25 Nisanda bu tip bir çok siteyi temizledi. Bunu şimdi insanlara önerirseniz canları yanar.

Inan ki ben ingilizce projelerimde günde 1 saat, haftada ise 2 makale girisi icin ayırdıgım 30 dakikadan baska hiçbir calismam bulunmamaktadır.

Önemli olan özgün makale yazdırmak değil ki, hedef kitleni seçmek ( ülke, yaş, cinsiyet ) bunların ihtiyaclarını tespit etmek ve bunlara nokta hedef atışı atarak o makaleleri sunmaktır.

Benim ürettiğim makalelerin aylık arama hacmi 300 - 1K arasıdır. Ancak spesifik özel makalelerdir o hedef kitlenin aç olduğu bir konudur.

Yoksa burada bana şu kategorimdeki site için 100 makale yaz, bende onu siteye ekliyeyim hadi şimdi hit gelsin para gelsin muhabbeti amatör bir iştir ve sonu hüsrandır.

Sizin Grey Hat SEO taktiğinizin icerigini cok iyi biliyorum asıl ben size sunu diyebilirim ki o Grey Hat SEO için harcanan vakite karsılık, ben günde sadece 1 saat siteme bakıyorum, hepsi bu.Çünkü Grey HAT taktikleri çok uzun ve karışık bir döngüdür, hatalı bir noktada Black'e bile dönüsebilir. Peki buna karşılık benim iş gücüm nedir, 3 günde 1 makale girmek..

Ben size 3 ayda aylık 1K $ kazandıracak proje üretir teslim ederim ve teslim ederken de diyeceğim şey haftada 2 makale gir baska bir şey yok, bu sebeble özgünlüğün hakkını yemeyin bence hakkını yemeniz gereken şey özgünlügün niteliğinden bihaber proje sahiplerinin olmasıdır.

Not : Özgün siteme 1.5 aydır içerik eklemedim yani 1.5 aydır boş takıldım.

Not-2 : Özgün proje sahibinin başarı hikayesi :P