Keyif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açıklayayım.
Bu şekilde backlink alma yöntemi doğru değildir. Alırsan dibi boylarsın. İnsanlara doğru bilgiler vermen gerekli. Sağda solda duyupta uygulamadığın şeyleri anlatman hoş değil. İnsanları yanlış yönlendiriyorsun. Doğru olan internet siten ile ilgili alakalı kaliteli sitelerden backlink almaktır.
Siteye ziyaretçi girse ne olur girmese ne olur. Bir süre + yönde etki eder o ziyaretçinin girmesi ama daha sonra - yönde etkisi olur. Nedeni ise Ziyaretçinin sitede aktif olarak dolaşmamasıdır.
Diğer alıntı yaptığım yer için ise şöyle diyeyim. Herşeyi açıkladım demişsin hiçbirşey açıklamamışsın.
Umarım şimdi Türk olmuşsundur.
sana sadece gülüyorum oruç başına vurdu sanırım

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:05:18 -->-> Daha önceki mesaj 16:03:09 --

yalinsak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alexa, Google'da yükselmek için bir sebep değil sonuçtur. Ayrıca wordpress sizin söylediklerinizin biçoğunu yapıyor ama backlink, sosyal medya, özgün içerik olmadan onlar hiçbir işe yaramıyor Ağustos 2012'deyiz bu bilgilerin miadı doldu.

ya merak ediyorum bukadar bilgin varda neden paylaşmıyorsun madem doğru söylediğine inanıyorsun ?