ColdSwoRD severek takip ettiğim bir insansın. Ancak dikkat ettiğim bir nokta var, her konuda özgün çalıştığın ve yüzlerce saatini verdiğin özgün sağlık sitenden dem vuruyorsun ve sonuc alınamadığını ve bu sebeble artık daha az emek gücü ile Grey Hat SEO çalışmalarına devam ettiğini sunmussun.

Benim bu noktada sana soracağım bazı sorular olacaktır. Sağlık konusunda özgün yazdığın yazıların hitlenmemesinin sebebi sizlerin o konuya olan hakimiyetinizin ve başarısız makale üretimleriniz sebeb olamaz mı ?

Kaldı ki başka sağlık sitelerinin makalesini Grey Hat SEO taktikleri ile işlenip sunup hit sağlıyorsanız bu o makalelerin gücünü göstermez mi ? Peki bu durumda sorun sizin yazımınızda değilmidir ?

Neden bunları soruyorum dersen.. Siz o cok emek verdiğiniz sağlık sitenizden sonra bir kırgınlık yaşamışsınız belli ki. Bunca emek sonuc sıfır demişsiniz.

Benim sadece ingilizce sitelerim var. 1. projemde 500, 2. projemde ise 750 kelimelik özgün makaleler yazılmaktadır ve özgün çalışıp şu ücret dediğin rakamları çok kolay aşabilmekteyim.

Grey Hat SEO adına yazdığın hiçbir çalışmada bulunmadım, sadece içerik üretiyorum onuda 3-5 günde 1 makale ekliyorum. Karşılıksız bir çok backlink alıyorum, cünkü sektörüme hakimim. TR'de bu konu cok zor ancak tabi ingilizce projelerde makaleleriniz doygun ve anlamlı içerik üretmişse kullanıcıya bir çok site tarafından imlenirsiniz.

Sosyal ağ sayfalarımı açtığımda hiçbir çalışmada bulunmadan 100'lerce kişi follow etmektedir.

Çoğu konularım bir çok sosyal medyada 100'lerce kez paylaşılmaktadır ve benim bu konuda hiçbir çalışmam olmamıştır.

Şimdi siz özgün çalışmanızdaki başarısızlığı neden özgün çalışan insanların boşa emek gücü sarfettiğine getiriyorsunuz ki. Sizin sağlık konusunda arkanızda doktorların dahi olması birşey ifade etmez. Siz kullanıcı ile doktor arasındaki köprüyü kuramazsınız sonuc basarısızlıktır ve sonuc nedir siz bu işi başaranların makalelerini re-write eder oynar o yazıları ancak sunabilirsiniz.

Bence özgün calisan ve yere sağlam basan bir çok projenin de hakkını yemeyin ve dediğiniz yöntemlerin riskini sizde bilirsiniz.

Son sözüm, içinize sinmeyen hiçbir işe başlamayınız. Az kazanın ama doğru yoldan ayrılmayın..