webnoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır, iyi veya kötü eleştirmiyorum. Ancak kitleyip sileceksen kendinede aynı yaptırımı yapacaksın. Yoksa ****** gibi yapacaksa, yeni admin veya moderatör almanın mantığı ney ki. Amaç forum içinde değişim yapmaksa, farkı olmalı.
Amacın değişim yapmak falan olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Eski yönetim bırakınca yeni bir yönetim belirlendi.Yani yönetim değiştiği için ****** forumu bırakmadı. ****** bıraktığı için yeni yönetim geldi.Olay bu benim gözümde ve böyle konular forumun bir düzene oturması için engel teşkil ediyor. Şimdi yine birkaç sayfa sonra tartışmalar başlayacak , banlanmalar , mesaj silinmeleri ve tekrar kaos. Olması gereken bu değil. Yönetim değişirse değişsin bunun üyelere yansıması sorun. Kendi içlerinde halledemedikleri mesele buralara dökülünce sorun oluyor. Madem onlar kendi içinde halledemedi,üyelerin biraz sakin olup beklemesi gerekir. Gerekli öneri ve ya eleştiri yapabileceğimiz konular mevcut zaten. Açılacak her yeni konu biraz daha kargaşa yaratıyor. Neyse bu konu hakkındaki düşüncelerimi belirttim daha fazla yazıp da kargaşaya dahil olmak istemiyorum. Umarım sözlerim yanlış anlaşılmamıştır. İyi günler.