ColdSwoRD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sn çılgınmaxım , yok öyle bişey nerden uyduruyosunuz bunları anlamıyorum. Niye düşsün hit ? Ben sana botu bağla çek demiyorum ki, botu bağlayıp zengin olma devri kapanmadı mı ? ( tabi farklı ince taktiklerle yapmazsan, klasik botlardan bahsediyorum ) . Copy içeriğe kim demiş ki yorum atmaz ? Yahu adı üstünde copy ne demek orjinalden alıntı aldığın yazı kötüyse adam niye yorum atsın ? Çerle çöple siteyi doldurursan adam ne diye sana yorum yazsın ? 3-4 Ay sonra patlak vermeside tam bir şehir efsanesi bak yukarıdaki site 2 aylık patlak vermişmi, bak şu adsenselerini attığım 8 aylık baya bi patlak vermiş anlaşılan.
Önemli olan nasıl yapacağındır nası yapacağın, kafayı kullanmayıp c/p yaparsan kazanamazsın elbet. Site içinde değiştireceğin şeyler ver yazıyı modifiye etme var. Vallahi yoruldum yok yazmıyim daha, sitenin yedeği alındı umarım
tecrübeyle sabit bu işler sizinde haklı olduğunuz konular var şöyle düşünmek gerek olayı aslında ajanslar haber geçer ve belli başlı haber siteleri bunlar yayınlar yani copy paste hit getirmese şuanda bir çok haber sitesi günlük milyonları bulan hiti yapamazdı tabi bu işler rekabet işi siz rekabete girersiniz taktik savaşları yapasınız günde 100 k hite bağlamaya çalışırsınız bu zor ve rekabeti güçlüdür birde günde 10k mobilya siteniz olur kazançlar ortalama aynı olur.
yani copy paste zaten genelde rekabete girilmek için yapılan işlerdir ya kazanırsınız ya kaybedersiniz ama özgün konularda ki bu genelde kendinize göre konular olur bundada her zaman üstte olursunuz ama hit getirmeyebilir buda ayrı bir durum.

sonuç olarak herkes kendi bilir özgün konu yazanlar her zaman yararını görür korkusu olmaz c/p konular anlık olarak hep ilk sırada oluyor ama 1-2 ay sonra ilk sayfada bile görünmüyor. misal özgün yazdığınız bir bayram mesaj yazısı 2011 de yazılmışsa 2012 de 2013 de ilk sırayı koruyor yani google bişekilde hakkınızı veriyor