özgünlük kalıcılık demektir copy paste sitelerde her zaman 3-4 ay sonra patlak verir yok güncellemede sitem gitti yok pandalar sitemi yedi özgün ve yenilikçi bloglar her zaman yerini korur en azından korkusuz olur. ayrıca özgün yazı yazdığınız zaman kullanıcı yorumları artar ve kaliteli yorumlar gelir yani işten zevk alırsınız bir kitleye hitap etmek güzeldir vede her zaman sevilirsiniz markalaşırsınız özgünlük kişiye çok şey kazandırır yoksa ajansa üye olun botu bağlayın al sana site
Sn çılgınmaxım , yok öyle bişey
nerden uyduruyosunuz bunları anlamıyorum.
Niye düşsün hit ? Ben sana botu bağla çek demiyorum ki, botu bağlayıp zengin olma devri kapanmadı mı ? ( tabi farklı ince taktiklerle yapmazsan, klasik botlardan bahsediyorum ) .
Copy içeriğe kim demiş ki yorum atmaz ? Yahu adı üstünde copy ne demek orjinalden alıntı aldığın yazı kötüyse adam
niye yorum atsın ? Çerle çöple siteyi doldurursan adam ne diye sana yorum yazsın ? 3-4 Ay sonra patlak vermeside tam bir
şehir efsanesi bak yukarıdaki site 2 aylık patlak vermişmi, bak şu adsenselerini attığım 8 aylık baya bi patlak vermiş anlaşılan.
Önemli olan nasıl yapacağındır nası yapacağın, kafayı kullanmayıp
c/p yaparsan kazanamazsın elbet. Site içinde değiştireceğin şeyler ver yazıyı modifiye etme var. Vallahi yoruldum yok yazmıyim daha, sitenin yedeği alındı umarım