Küfürlerden başlamada

Şaka bi yana kurs yada setle olabilecek bir iş bence.
Yok hocam ya küfür ögretmem

En iyi mesela sen nasıl öğrendin ailen, çevren dimi küçük idin daha oradan oda yerleşik olduğu yer eğer Türkçe konuşan bir yer ise öğrenir en rahat bir şekilde.
Hocam 6 yildir arkadasim sadece Günaydin demesini biliyor

Onun daha önceki Arkadaslardan bir cogu Türkmüs ama onlarda Tamamen Almanlarin yasadigi hayati yasiyorlar
en kolayı sokak dili. küfürlü birkaç salvo ve kızlarla tanışma muhabbetlerini anlat, daha sonrası gelir
Hocam sokak dilini Sadece Türkiyede ögrenebilir burda Hangi sokaga gidersen karsina bir Hans cikiyor
Burada mühim olan senin öğretmen değil onun öğrenmesidir. Ben de ingilizce için 3 aydır kursa gidiyorum ve birlikte başladığım arkadaşlar 3 kademe ilerlediyse ben 13 kademe ilerledim. Şu an gayet düzgün şekilde anlayabiliyor, kendimce basit cümlelerle konuşabiliyorum. Yani biri size grammar yapısını öğretir ama gerisi size kalmış bir şey ( yani arkadaşınıza )
Yine de dil bilgisinden başlaman en güzeli olur. Yoksa öğrenmesi zor. Zaten ingilizce gibi çok ciddi kaynaklarımız da yok. Dil yapıları tamamen farklı. Hele ki bunu internet üzerinden yapmaya çalışırsan başarısız olma şansın çok fazla.
Hocam simdilik ona Türkce Alfabesini ögrenmesini söyledim.Daha sonra
Haftanin günlerini,
Aylari,
mevsimleri,
Sayilari,
ve 200 - 300 kelimede ezberlerse Tamamdir bu is

sağlıklı öğretebilmen için senin almanca gramer bilgin olması lazım. düz kontak anlatırsan birşey anlamaz.
Hocam yukarda yazdigim gibi Basladik bir yerden.Bu sekilde ögrenmezse zaten kursa gönderecem.
Maşallah hocam 3 ayda kapmışsın İngilizceyi
Alman arkadaş gelsin buraya biz öğretiriz
Hocam ben yeterince Destek veriyorum.Arkasindayim Insalla olacak bu is