NecipFazil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güvender'e bakın. Gayet kolaydır. Bi süre çözün, 10-20 saniyede soru atlayacak kıvama gelince fem'e geçersiniz.
Öneriniz için teşekkür ederim
Cioo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lostr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öneriniz için teşekkürler. Mat1 ve mat2 mi yoksa sadece mat1 mi? Ayrıca fiyatları hakkında bilginiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim
Mat 1 ve mat 2 ayrı ayrı kitaplar. ama baskı şeklinde değil fotokopi olarak çoğu yerde bulabilirsiniz.Online satışları da var. Kız arkadaşıma aldım ben, gayet memnundu. Mat1'den başladı.
Öneriniz için teşekkür ederim
Hasidluu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu pekiştirmek için en zor soruları alacaksın 1 soruya 40 saat uğraşsanda çözüm yolunu arayacaksın veya birine çözdürteceksin.
Basitten zora giden anca işletme kazanır bu ülkede .
Ne kadar zorlarsan iyidir.
Öneriniz için teşekkür ederim. Ayrıca "Basitten zora giden anca işletme kazanır" cümlenize katılmıyorum. İşletme bölümünü küçümsemeniz bence yanlış gibi görünüyor. Ayrıca çevremde tanıdığım insanlardan işletme mezunu olup ve bankalarda vb. yerlerde çalışanlar var ve hallerinden memnun olduklarını söylüyorlar. İşletme bölümü kötü bir bölüm olsaydı Boğaziçi Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi gibi üniversitelerde işletme bölümü olmazdı