Arkadaşlar tartışmanın bir manası yok bence. Güzel düşüncelerle ve yardımcı olmak maksadıyla açılmış bir forum sitesi. Beğendiğimiz beğenmediğimiz yönleri eksik yönleri vardır mutlaka. Zaten arkadaşımız da biraz ondan dolayı sizlerin düşüncesini öğrenmek istemiş ve eksiklerini gidermeye, istekleriniz ve olumsuz gördüğünüz yanları da düzelterek geliştirmeye çalışıyor. Ben ilk görür görmez tema ve index olarak hoşlandım. Hoşuma giden yönleri oldu. Şöyle yapsanız daha güzel olur dediğim yerler de oldu. Tüm arkadaşlar da düşüncelerime önem verip tepki göstererek değiştirmeye ve geliştirmeye başladılar. Ben de böylece destek vermeye başladım. İstikrarlarından hiç bir şey kaybetmeden yollarına emin adımlarla devam edebilmeleri için siz değerli arkadaşların da düşünce ve katkılarına ihtiyaçları var. İlerleyen zamanlarda ticaret platformunda da gelişmeler olduğunu göreceksiniz ve böylece işveren ve iş arayanların, bilgi veren ile bilgi arayanların buluştuğu güzel bir ortam olacak. R10'un değerli üyelerinden desteğinizi esirgememenizi ve arkadaşlara en azından düşüncelerinizle yardımcı olmanızı diliyorum. Güzel bir platform ben de sonuna kadar elimden geldiğince katkıda bulunmaya çalışıyorum. Hepinize şimdiden teşekkür ederim. hayırlı işler...