R10 bu konuyu iyi okusun. Öncelikle piyasada bundan ucuzu yok. Ben daha ucuzuna rastladım diyen varsa da adresi göndersin açıklayayım neden daha ucuz olduğunu, farkımızı
Toplu SMS ne işe yarar? Sizlere bir örnek göstermek istiyorum. Öncelikle
buraya tıklayın ve açılan sayfaya bakın. Bir adet form var, sadece ad soyad ve telefon bilgisi girilip formu gönder e basılıyor. Ve form benim e-mail adresime geliyor. Oradan da SMS sitemine girip kayıtı yapıyorum. Bülten gönderileceği zaman da kişiyi kaydettiği grubu seçiyor, tüm kişilere mesaj gönderiyorum.
Öncelikle sistemin ne gibi avantajları oluyor?
Hemen anlatayım. Ziyaretçiler sitenizdeki ciddiyeti fark ediyor. Bültene kayıt oluyor bir bakıyor telefonuna mesaj gelmiş. Misal veriyorum nereden gelmiş, R10'dan. Hani Turkcell'den Vodafone'dan telefon numarası olmayan isimli mesajlar geliyor ya, sizin göndereceğiniz mesajlar da aynı mantık olacak.
Ya da bir kişi sitenize geldi, bültene kayıt oldu, sonradan sitenizi unuttu ve sitenizde bir hizmeti devreye soktunuz, okuyucularınıza SMS aracılığıyla bildirdiniz. Tüm ziyaretçiler geri gelecek ve zamanla sizin sabit okurlarınız olacak.
Sadece bu kadar da değil.
Web tasarım firmanız var diyelim. Ya da hosting satıcısısınız. Ve bir gün kampanya yapıyorsunuz. Mailler her zaman göze çarpmayabilir. Ama cep telefonuna gelen mesaj illa ki okunacaktır.
Ya da bir topluluğunuz mu var? Bir akşam organizasyon mu planlıyorsunuz? Hatta içinde bulunduğunuz gün diyelim. İnternete açıklamanızı yazıyorsunuz, bit.ly ya da diğer servislerden url kısaltıp mesaja ekleyip istediğiniz kişilere gönderiyorsunuz

Artık sizin kullanımınıza kalmış.
Diğer özellikleri neler?
Şimdi diğer özelliklerinize size alt alta maddelerle anlatayım.
- Mesajlarınız arasından gönderilmeyen mesaj olduğunda mesaj kredisi geri yüklenir
- İleri tarihli mesajlar gönderebilirsiniz
- Kandil, bayram gibi günlerde tek tek ad soyad girmenize gerek kalmaz, "Sayın {isim}, kandiliniz..." gibi mesajlar otomatik gönderilir.
- Bilgisayarınıza program vs yüklemenize gerek yok. İnternet bağlantısının olduğu he ryerde tablet bilgisayarınızdan, laptopunuzdan bile mesaj gönderimi yapabilirsiniz.
- Mesajlar yurtdışı gönderimler için de geçerlidir ve Türkiye'de olduğu gibi bir kredi olarak ücretlendirilir.
- Kontör yani kredilerinizi 7/24 kredi kartı ile alabilirsiniz.
- 3 adet başlık alabilme hakkınız vardır. Tam 3 adet.
Siz de kazanabilirsiniz.
Evet yanlış duymadınız. Siz de bayi olarak kazanabilirsiniz. Hatta yaptığınız bayiyle bayinizin kazandığının %5 ini de kazanabilirsiniz.
Evet benden bu kadar. Sorusu olanlar iletişime geçebilir. İletişime geçerken R10'dan gönderdiğiniz Pmler haricinde TopluSMS için diye blirtirseniz sevinirim. Forumda yeni değilim. 1 tradem kaldı. Fakat
kişisel sitem,
tasarım ekibimiz,
Kent Portalımız, bana referans olabilir diye düşünüyorum.
Teşekkürler, iyi günler